دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 دی 1403 - 09:01
آیت‌الله صدیقی:

حماسه ۹ دی نشانه‌ای از وفاداری ملت به آرمان‌های انقلاب است

حماسه ۹ دی نشانه‌ای از وفاداری ملت به آرمان‌های انقلاب است
امام جمعه موقت تهران تأکید کرد که حماسه ۹ دی صرفاً یک حادثه تاریخی نیست، بلکه نشانه‌ای از هوشیاری و وفاداری ملت به اصول و آرمان‌های انقلاب است.
کد خبر : 949402

به گزارش خبرنگار آنا، آیین بزرگداشت حماسه ۹ دی (روز ملی بصیرت و میثاق امت با ولایت) با حضور آیت‌الله کاظم صدیقی امام‌ جمعه موقت تهران و دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر، حسین کلانتری خلیل‌آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، حجت‌الاسلام امیر ابراهیم‌زاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات شهید باهنر واحد کرج برگزار شد.

امام جمعه موقت تهران در این مراسم گفت: حرکت و بصیرت مردمی در ۹ دی وفای ایرانی را نسبت به دین، رهبری و امامت خود به اثبات رساند و این رویداد مهم یک پیروزی مهم‌تر از جنگ هشت ساله بود، چراکه اینجا جنگ شناختی و ترکیبی بود؛ در این میدان مردم با اجتماع باشکوه خود پیروز شدند و آمریکا برای چندمین بار رسوا شد.

صدیقی مطرح کرد: حماسه ۹ دی صرفاً یک حادثه تاریخی نیست؛ بلکه نشانه‌ای از هوشیاری و وفاداری ملت ایران به اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی است و این بصیرت باید به‌عنوان سرمایه‌ای معنوی به نسل‌های آینده منتقل شود و مردم ایران، امتی هستند که همواره پای کار و در میدان حضور داشته‌اند و هرگاه سیل، زلزله و حوادث مختلف رخ می‌دهد همدلی خود را به نمایش می‌گذراند.

وی با اشاره به معنا و مفهوم امت واحده در قرآن و نقش مردم، مطرح کرد: خداوند امت اسلامی را به انسجام، وحدت و همدلی فراخوانده و از مردم خواسته که در مسیر عدالت، معنویت و تعالی گام بردارند و در برابر ظلم، فساد و انحرافات ایستادگی کند.

امام جمعه موقت تهران تأکید کرد: دین اسلام چنین وحدتی دارد و ما ارزش‌مداران بی‌مرز هستیم و در مسائل ارزش، تعاون و حمایت عمومی از جامعه توحیدی مرز نمی‌شناسیم؛ هرکجا مومنی است عضو خانواده است و زیر یک پرچم، یک امام و رهبر و یک محور بوده که بدون مرز است؛ اگر جامعه و فرهنگ پیوند اجتماعی - الهی داشت باید در برابر ظلم، فساد، انحراف، کجی‌ها و هر ناهنجاری و هنجارشکنی قیام اجتماعی داشته باشد و نقش مردم دراین بین سرنوشت‌ساز است.

 نقش امام خمینی(ره) در شکل‌گیری انقلاب اسلامی

صدیقی با توجه به نقش امام خمینی(ره) در شکل‌گیری انقلاب اسلامی متذکر شد: انقلاب اسلامی در سایه ایثار، فقاهت، دانش و بینش و رشادت امام خمینی(ره) به پیروزی رسید، امام خمینی(ره) بدون تکیه بر ابزار‌های قدرت یا خشونت، دل‌هایی که با خدا آشنا بودند را با مغناطیس الهی خود جذب و بنیانی بر مبنای ایمان و عدالت پایه‌ریزی کرد و دریای پر موج راه انداخت.

وی تشریح کرد: امروز نیز این مسیر با رهبری امام خامنه‌ای ادامه دارد و انقلاب اسلامی به الگویی برای مقاومت در برابر استکبار جهانی تبدیل شده است.

حماسه ۹ دی صرفاً یک حادثه تاریخی نیست، نشانه‌ای از هوشیاری ملت به آرمان‌های انقلاب است

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: اقتدار، علم و پیشرفت ایران را با کشور‌های زیر سایه و سلطه آمریکا مقایسه کنید؛ هرچند در کشور نیاز به تربیت مدیرو متخصص داریم تا مشکلات را رصد و راهکاری درست بیندیشند؛ کشور ما رو به پیشرفت بوده و زیر ساخت‌های کشورمان در دنیا بی‌نظیر است.

صدیقی افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودندکه آینده و افق روشنی پیش روی ملت ایران است؛ ایران اسلامی ۴۶ سال است که در برابر قدرت‌ها ایستاده و دشمن در جنگ سخت در مقابل صبر، استقامت و ایستادگی ملت ایران شکست خورده و امروز به جنگ نرم روی آورده و دامن زدن به اختلافات داخلی، دوقطبی‌سازی و دروغ‌پردازی از ترفند‌های دشمنان اسلام است، چنانکه در جریان انتخابات سال ۸۸ موضوع تقلب را مطرح کردند و در آتش فتنه دمیدند ومردم را در مقابل هم قرار دادند که در جریان این حوادث آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی از آشوبگران حمایت مالی داشتند.

وی افزود: دشمنان تحریم‌های کمرشکن و فلج‌کننده علیه کشور و ملت ایران اسلامی تصویب کردند تا مردم زیر فشار قرار بگیرند و از این جریان حکومت و سبک حکومت ولایت فقیه را از میان بردارند و وقتی نتوانستند از این مسیر به مقصود خود دست یابند اصل نظام یعنی امامت امت را نشانه رفتند و دشمنان می‌خواستند نظام سیاسی ایران را تغییر بدهند.

امام جمعه موقت تهران افزود: بصیرت همانند یک نورافکن، طلوع و درخشش حقیقت است و مردم فهیم با روح تشخیص خود و با شناخت دوست و دشمن به میدان آمدند و در روز نهم دی حماسه‌ای دیگر آفریدند.

صدیقی به نقش دانشگاه‌ها و فرهیختگان اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌ها باید زمینه‌ساز تربیت مدیران انقلابی و رفع مشکلات جامعه باشند و ملت ایران با برخورداری از رهبری فرزانه انقلاب اسلامی، ظرفیت‌های عظیم انسانی و زیرساخت‌های مناسب، هیچ‌گاه در مسیر پیشرفت متوقف نخواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب