دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حجت‌الاسلام محمودی در گفت‌وگو با آنا:

شهید سلیمانی با پیوند میدان و دیپلماسی عمق استراتژیک ایران را گسترش داد

شهید سلیمانی با پیوند میدان و دیپلماسی عمق استراتژیک ایران را گسترش داد
معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه تدابیر شهید سلیمانی سبب شد تمامی ظرفیت‌های جبهه مقاومت تجمیع و مورد استفاده قرار بگیرند، گفت: شهید سلیمانی یک استراتژیست بی‌نظیر نظامی بود که با پیوند میدان و دیپلماسی عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را گسترش داد.
کد خبر : 950052

حجت‌الاسلام و المسلمین «سیدمحسن محمودی» معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در  مصاحبه با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه شهید سلیمانی از شخصیت جامع‌الاطراف برخوردار بود، گفت: ویژگی‌های مختلف در شخصیت شهید سلیمانی بروز و ظهور پیدا کرده بودند؛ در اوج اقتدار نظامی به علوم و فنون جنگ آشنایی داشت و از سوی دیگر مباحث مختلف در حوزه دیپلماسی و سیاست خارجی را به خوبی می‌دانست و لذا مجموع این ویژگی‌ها شهید سلیمانی را به یک شخصیت جامع‌الاطراف تبدیل کرد.

وی افزود: شهید سلیمانی در میان شخصیت‌های سیاسی و نظامی دنیا دارای احترام و ارزش است و همه از او به عنوان یک استراتژیست بزرگ یاد می‌کنند؛ جایگاه او آنقدر حائز اهمیت بود که در قامت دیپلمات با رهبران سیاسی کشور‌ها دست به مذاکره می‌زد و از نفوذ نظر و دیدگاه هم بهره می‌برد.

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه تدابیر شهید سلیمانی سبب شد تمامی ظرفیت‌های جبهه مقاومت تجمیع و مورد استفاده قرار گیرند، گفت: باید به جرئت گفت شهید سلیمانی یک دیپلمات کارکشته و استراتژیست بی‌نظیر نظامی بود که با پیوند میدان و دیپلماسی عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران را تا قلب شامات گسترش داد.

محمودی بیان کرد: خدماتی که شهید سلیمانی به محور مقاومت ارائه داد؛ اعم از مقابله با داعش و دفع تهدیدات گروهک‌های تروریستی هم‌سو با داعش سبب شد تا او به یک اسطوره در کشو‌های مقاومت تبدیل شود و از مقبولیت بسیاری برخوردار باشد؛ طوری که پس از گذشت سال‌ها همچنان از او به عنوان فرمانده‌ای کاریزماتیک یاد می‌کنند یا حتی دشمنان انقلاب اسلامی او را ژنرال قابل احترام می‌نامند.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی به تکثرگرایی باور داشت و معتقد بود باید گروه‌ها، باور‌ها و فرهنگ‌های مختلف را با هم دید و نباید با دست زدن به یک سری اقدامات دافعه به وجود آورد بلکه جذب همه آنها منجر به تقویت محور مقاومت، وحدت و انسجام ملی می‌شود. همین ویژگی موجب جذب اقشار مختلف از لبنان، سوریه، افغانستان، عراق و پاکستان شد.

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه نباید در تحلیل شخصیت شهید سلیمانی تک‌بعدی عمل کرد، گفت: این فرمانده بزرگ جبهه مقاومت شخصیت تک‌بعدی نداشت که بخواهیم تک‌بعدی تحلیلش کنیم. شهید سلیمانی با برخورداری از روحیه تعامل و اشراف کامل اطلاعاتی و فرهنگی و اجتماعی به وضعیت کشور‌های منطقه، تحلیل دقیق از شرایط این کشور‌ها داشت و به همین دلیل کشور‌های عضو محور مقاومت او را پناه و پشتیبان خود می‌دانستند.

محمودی گفت: سردار سلیمانی خود را در خط رهبری می‌دانست و همیشه به سیاست‌های کلان و ترسیم‌شده توسط مقام معظم رهبری پایبند بود و حتی شرایط بحرانی هیچ‌گاه منجر نشد تا این باور‌ها در او کمرنگ شوند. آمریکا در زمان دولت اول ترامپ، تهدیدات و تطمیع‌هایی را نسبت به جمهوری اسلامی ایران مطرح کرد ولی هیچ‌یک از اینها سبب نشد تا شهید سلیمانی تغییر موضع دهد حتی در یکی از سخنرانی‌هایش تصریح کرد «ترامپ قمارباز! من حریف تو هستم».

وی تأکید کرد: از دولت چهاردهم و مسئولان انتظار داریم از مکتب شهید سلیمانی و نحوه مواجهه او با بحران‌ها و تهدیدات درس بگیرند و فریب نیرنگ دشمن را نخورند. اگر از این مکتب سلیمانی، امام راحل و مقام معظم رهبری تبعیت شود دیگر نباید در برابر ترامپ و امثال او ترس داشت. 

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان گفت: دیپلماسی مقتدر و توأم با شجاعت و ایستادگی در برابر دشمن از اصول مسلمی محسوب می‌شوند که در سرلوحه اقدامات شهید سلیمانی به وفور یافت می‌شدند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب