دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 دی 1403 - 08:00

همزمان با مداحی صدای قلب مردم را می‌شنوم

همزمان با مداحی صدای قلب مردم را می‌شنوم
نفر نخست مداحی سومین جشنواره ملی «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» گفت: یک رسالت بزرگ بر دوش من است و باید صدای قلب مردم را بشنوم و با نوایم آنان را به آرامش برسانم و به گونه‌ای عمل کنم که نه‌تنها دل‌ها به سمت معارف دینی نزدیک شود، بلکه عواطف مردم را تحت تأثیر قرار دهم.
کد خبر : 949314

خبرگزاری آنا؛ الله‌یار سلیمانی نفر نخست مداحی سومین جشنواره ملی «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» خراسان‌شمالی با ۶۶ سال سن و یک بازنشسته و پیرغلام اهل بجنورد و فعال در عرصه مداحی و فرهنگ دینی است.

سلیمانی با سال‌ها تجربه در حوزه مداحی، یک پیشکسوت در فرهنگ و هنر مذهبی شناخته می‌شود.

نفر نخست مداحی سومین جشنواره ملی «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» خراسان‌شمالی در گفت‌وگویی به بررسی عمیق‌تر انگیزه‌ها، چالش‌ها و دیدگاه‌های وی درباره جشنواره و تأثیر آن بر فرهنگ آوا‌های نبوی پرداخته است.

سلیمانی درباره جشنواره «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» اظهار کرد: این رویداد را فرصتی برای افزایش معنویت در جامعه و ارتقای فرهنگ عمومی در بخش آوا‌های نبوی می‌دانم.

وی اضافه کرد: در دنیای امروز که بسیاری از جوانان و نسل جدید دنبال هویت و معنای زندگی هستند، «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» می‌تواند به‌عنوان یک راهنمای روحانی عمل کند.

نفر نخست مداحی سومین جشنواره ملی «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» افزود: این نوا‌ها نه‌تنها می‌تواند در انتقال پیام‌های دینی مفید باشد، بلکه در تقویت پیوند‌های اجتماعی و خانوادگی نیز مؤثر است.

این مداح پیشکسوت با بیان اینکه برای تبلیغات جشنواره ملی «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» تنها نباید به فضای مجازی اتکا کرد، اضافه کرد: تبلیغات نباید محدود به فضای مجازی باشد، بلکه باید از روش‌های متنوع تبلیغاتی استفاده کرد، ازجمله برگزاری جلسات و کارگاه‌های آموزشی، توزیع بروشور‌ها و برگزاری نشست‌های عمومی، چراکه هرچه بیشتر بتوانیم مردم را با این رویداد ملی آشنا کنیم و آگاهی آنان را افزایش دهیم، موفق‌تر خواهیم بود.

این پیرغلام اهل بیت(ع) با تأکید بر شفافیت معیار‌های داوری ادامه داد: اگر داوری‌ها شفاف و مشخص نباشند، ممکن است برخی شرکت‌کنندگان احساس کنند که نادیده گرفته شده‌اند و این امر می‌تواند به کاهش انگیزه و مشارکت در جشنواره‌ها منجر شود.

سلیمانی با بیان اینکه جشنواره ملی «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» باید هدفمند باشد، توضیح داد: باید دنبال این باشیم که جشنواره‌ها به بستری برای تبادل تجربیات و ایده‌ها تبدیل شوند و به‌جای صرفاً برگزاری یک رویداد، دنبال ایجاد تأثیرات مثبت در جامعه باشیم و اینگونه می‌توانیم به ارتقای سطح کیفی آوا‌ها و نوا‌های نبوی کمک کنیم.

وی با یادآوری تجربیات خود در برگزاری مراسم مذهبی تشریح کرد: هر بار که در مراسمی مداحی می‌کنم، احساس می‌کنم که یک رسالت بزرگ بر دوش من است و باید صدای قلب مردم را بشنوم و با نوایم آنان را به آرامش برسانم و به گونه‌ای عمل کنم که نه‌تنها دل‌ها به سمت معارف دینی نزدیک شود، بلکه احساسات و عواطف مردم را نیز تحت تأثیر قرار دهم.

نفر نخست مداحی سومین جشنواره ملی «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» به تأثیر مداحی بر جوانان و نسل جدید پرداخت و خاطرنشان کرد: جوانان امروز دنبال هویت و معنای زندگی هستند و باید به آنان نشان دهیم که «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» می‌تواند کمک کند تا در مسیر درست قرار بگیرند.

سلیمانی که یک فرهنگ‌ساز و دغدغه‌مند در عرصه معنویت و فرهنگ اسلامی است که با تجربه و دانش خود در عرصه مداحی به خوبی نشان می‌دهد، چگونه می‌توان از آوا‌ها و نوا‌های نبوی به‌عنوان ابزاری برای ارتقای فرهنگ و معنویت در جامعه استفاده کرد.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات مؤثر، شفافیت در داوری و هدفمند بودن جشنواره ملی «آوا‌ها و نوا‌های نبوی» یادآور شد: هر رویدادی می‌تواند به یک فرصت بزرگ برای رشد و تعالی تبدیل شود.

چهارمین جشنواره ملی آوا‌ها و نوا‌های نبوی در خراسان‌شمالی، ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ در محل سالن فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار می‌شود و مهلت ارسال آثار ۲۵ دی است.

به گزارش آنا، چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی هنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب