آغاز پانزدهمین جشنواره فیلم عمار/ مرضیه هاشمی: چیزهای زیادی برای گفتن داریم که حالا وقت گفتن آن است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار شامگاه جمعه هفتم دی ماه در سینما بهمن تهران برگزار شد.
پس از پخش نماهنگی از تصاویر و صحبتهای حاج نادر طالب زاده چهره ماندگار هنر انقلاب و از بنیانگذاران و حامیان اصلی جشنواره فیلم عمار، دبیر پانزدهمین دوره جشنواره پشت تریبون آمد.
مرضیه هاشمی ضمن اشاره به این نماهنگ عنوان کرد: نادر طالب زاده یک قدم مهم برداشت و یک فضا برای بچههای انقلاب و مقاومت درست کرد. پانزدهمین جشنواره عمار، هرروز گسترش پیدا میکند و وارد فضای بینالمللی شدیم.
وی اظهار کرد: هنرمندان و جوانان ما باید «جهاد تبیین» که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری است را پیگیری کنیم. باید با جوانان دنیا صحبت کنیم و بگوییم که واقعیت چیست. مردم دنیا تشنه واقعیت هستند.
دبیر پانزدهمین جشنواره فیلم عمار عنوان کرد: الان وسط این نسل کشی در غزه، رسانه های غربی دارند تلاش میکنند که همه چیز را سانسور و کنترل کنند. چه کسی فکر می کرد که ۴۶ هزار انسان را شهید کنند و این موضوع مهم تیتر اول رسانه های دنیا نشود؟ ما برای مردم دنیا چیزهایی زیادی برای گفتن داریم که حالا وقت گفتن آن است. خدا را شکر با تلاش بچه های جشنواره عمار هر سال کارهای بسیار خوبی را تماشا می کنیم.
هاشمی اظهار کرد:ما یک خط داریم که همان خط امام خمینی(ره) و امام خامنه ای است. ما باید خوراک اصلی را برای افکار عمومی فراهم کنیم. بگوییم مقاومت چیست؟ چرا غربی ها اینقدر ضد جبهه مقاومت و ضد ایران خبر می سازند؟
وی افزود: سالی که پشت سر گذاشتیم سال سختی بود پیروزی های زیادی داشتیم اما ضربه های زیادی هم خوردیم. امروز در جمع ما خانواده های معزز شهدا هستند.من برای خانواده های شهدا هم در ایران و هم در کشورهای مقاومت احترام زیادی قائل هستم.خطاب به این عزیزان میگویم ان شالله راه شهید شما پر رهرو باشد.
هاشمی گفت: دیروز پنج خبرنگار را در غزه شهید کردند، اما در رسانه های غربی فقط در حد یک اشاره آن را می بینیم. در وقایع غزه و لبنان دیدیم که فقط ادای حقوق بشر و حقوق زنان و کودکان را در می آورند. ما و همه هنرمندان ما وظیفه بزرگی برای آگاهی بخشی داریم. امیدوارم پانزدهمین جشنواره فیلم عمار هم با عظمت و افتخار و شکوه فراوان برگزار شود.
پس از نمایش مستند کوتاه «الف ب نون»، از خانواده شهید مدافع حرم حسین اماناللهی و همسر و دختر شهید محمدهادی حاجرحیمی برای اهدای جوایز به «فیلم ما» دعوت به عمل آمد.
هیئت داوران در این بخش، ضمن تقدیر از اثر «باباعلی» به کارگردانی آقای« امیرحسین ملکزاده» و اثر «نوک آویز» به کارگردانی «حمید عالی و مسعود معماری»، لوح افتخار این بخش را به دلیل «پرداخت هنرمندانه و نوجوانانه به موضضوع و ارائه راهکار جمعی با بهرهگیری از ظرفیتهای بومی منطقه» اهدا میکند به اثر «الف ب نون» به کارگردانی فیلمساز نوجوان «علی استودان» اهدا کرد.
لوح افتخار بخش نماهنگ ضمن تقدیر از نماهنگ «فرزند خورشید» به کارگردانی«وحید امینی» ، به دلیل «پرداخت تصویری بیتکلف و امیدآفرینی در جامعه روستایی» به اثر «مردمان روستا» به کارگردانی «ابوالفضل گل» و اثر«منجی العالم» به کارگردانی « وحید امینی» به دلیل« خلاقیت تصویری و پرداخت جذاب» اهدا شد.
ضمنا فانوس این بخش به دلیل« انتخاب و پرداخت درست به موضوع و بیان شایسته احساسات» به اثر « قبله افلاک» به کارگردانی« سامان درویشی» اهدا شد.
در ادامه سامان درویشی، کارگردان اثر«قبله افلاک» پشت تریبون آمد و گفت یک ریال از نهادهای فرهنگی پول سالار برای تولید این نماهنگ استفاده نشد و شایسته بود که این هدیه تقدیم به محمدرضا هراتی، تهیه کننده این اثر میشد که با فروش طلای همسرش این اثر را ساخت.
«دستکش ننه عصمت» که جایزه ویژه جشنواره مردمی فیلم عمار است در این دوره به فاطمه خطیب، فعال جهادی در عرصه داخلی و بین المللی اهدا شد. اهدای این جایزه توسط خانواده شهید خدادادی صورت گرفت.
پس از جرای سرود «سیدنا القائد» توسط گروه سرود «مشکات الزهرا (س)»، با حضور خانواده شهید احمدی روشن و شهید چراغی و پدر شهید میلاد بیدی از شهدای ضایحه لبنان جوایز بخش پویانمایی اهدا شد.
هیئت داوران در بخش پویانمایی ضمن تقدیر از اثر«علم» به تهیه کنندگی« حسین رضائیفرد » و اثر«روح الله » به تهیه کنندگی« رضوانه فتحی»، لوح افتخار این بخش را به دلیل«تلاش برای پیوند دادن میان ادبیات اساطیری و موضوعات روز انقلاب اسلامی و تکنیک خوب هنری » اهدا میکند به اثر «اسطوره » به تهیه کنندگی « سیدمصطفی حسینی»
ضمنا فانوس این بخش به دلیل«مضمون تاریخی مهم، روایت جذاب و همه فهم و تکنیک قابل قبول هنری» به اثر «ساعت جادویی» به تهیه کنندگی« محمدمهدی نخعی راد پناصر جاهدنیا» داده شد.
در ادامه اینمراسم، غلامرضا صنعتگر خواننده و آهنگساز موسیقی پاپ به روی صحنه آمد. صنعتگر پس از اجرای قطعه«صبح فردا»، در صحبتهای کوتاهی ضمن ابراز خرسندی از حضور در این محفل کرم وصمیمی درباره کنسرتی که در دمشق برگزار کرده بود گفت: برخی از کسانی که در سال گذشته به برگزاری کنسرت به من کمک کردند، طی روزهای اخیر به شهادت رسیده اند. این خبر من را بسیار ناراحت کرد.
در ادامه، علیمحمد مودب، شاعر آثار غلامرضا صنعتگر نیز با اشاره به این که صدای این خواننده محبوب بخشی از خاطرات سالهای اخیر ما را ساخته است افزود: این هنرمند خود را وقف اهل بیت و شهدا کرده است و کم پیش میآید که خوانندهای در این تراز و با این صدای خاص خود را اینگونه وقف موضوعاتی کند که نیاز ما است.
در این بخش از مراسم، «چفیه شهید خالقیپور» توسط مادر شهید خالقیپور به غلامرضا صنعتگر اهدا شد.
مادر شهیدان خالقی پور پس از اهدای این جایزه گفت: این چفیه که در دستان آقای صنعتگر میبینید. چفیه پسر دوم من، رسول خالقیپور است که آغشته به خون او بود. خون خشک شده بود اما با اشک چشمانم آن را شستم تا هرسال در این جشنواره به یک عزیز اهدا بشود.
غلامرضا صنعتگر پس از دریافت این جایزه عنوان کرد: راستش زبانم آنقدر قاصر است که نمیتوانم صحبت کنم. امیدوارم بتوانم در این مسیر ادای دین کنم. در شرایطی که مورد هجمه ترکش های مجازی قرار گرفته بودم، از همه کسانی که همیشه کنار من بودند و کمک کردند تشکر میکنم.
در ادامه مراسم افتتاحیه پانزدهمین جشنواره فیلم عمار، هیئت داوران بخش برنامه تلویزیونی ضمن تقدیر از اثر «برو پی کارت » به تهیه کنندگی« وحید ولی» لوح افتخار این بخش را به اثر «بوم (استاد لطفی)» به تهیه کنندگی احمدرضا بلیغ و احمدرضا زارعی اهدا کردند.فانوس این بخش هم به اثر «خونه مونه» به تهیه کنندگی «محمد داوود صالحی» داده شد.
در بخش «گزارش خبری»، هیئت داوران با تقدیر از اثر «به یاد مادر رزمندگان» به کارگردانی«نوید سالم زاده»، لوح افتخار این بخش را «زمین خواری(رضا خان)» به کارگردانی «مریم محمدی» اهدا کردند. فانوس این بخش نیز به «صدای زندگی» به کارگردانی «کاظم دهقانی اشکذری» اهدا شد.
در بخش «میان برنامه و آیتم» نیز از اثر«ساعت بهشتی» به کارگردانی «پوریا فعله گری» و اثر«نشان مقاومت» به کارگردانی«عرفان رزمی» تقدیر به عمل آمد و لوح افتخار به آثار «الف تا(مدرسه شهید بهشتی)» به کارگردانی«ایمان ایزی»، «رویای یحیی» به کارگردانی«حسین الهام» و «روز اصفهان» به کارگردانی «علی عشوری» اهدا شد.
«رئیسی مرسی» ه کارگردانی «سعید ساروقی » هم عنوان اثری بود که موفق شد جایزه فانوسی این بخش را بگیرد.
لازم به یادآوری است، پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عماراز هفتم تا سیزدهم دیماه ۱۴۰۳ به دبیری مرضیه هاشمی در سینما بهمن تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/