شناسایی چالشهای پژوهشی به افزایش فرصتهای شغلی کمک میکند
به گزارش خبرنگار آنا، به مناسبت هفته پژوهش و به همت باشگاه پژوهشگران جوان، کارگاه آموزشی شرایط و ضوابط انتشار مقاله علمی داخلی و بینالمللی ویژه پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی (فنی و مهندسی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد.
استادیار گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر که به عنوان مدرس در این کارگاه حضور داشت با اشاره به اهمیت یادگیری مقالهنویسی برای دانشجویان گفت: نگارش مقاله علاوه بر ضرورت و وجه علمی، این امکان را به محققان میدهد تا ضمن شناسایی چالشهای پژوهشی با کسب شهرت علمی به ارتباط جامعه علمی و جامعه پیرامونی و افزایش فرصتهای شغلی کمک کند.
نجمه چراغی شیرازی با اشاره به اینکه نگارش مقالات علمی امکان به اشتراک گذاشتن نتایج پژوهشها را با سایر افراد برای محقق مهیا میکند، متذکر شد: انتشار مقالات همواره مورد توجه پژوهشگران در مقاطع تحصیلات تکمیلی و حتی افراد شاغل (محققان پسادکتری و اعضای هیئتعلمی) است.
وی یادآور شد: در این بین انتشار مقالات علمی بینالمللی بهخصوص مقالات ISI، علاوه بر اینکه سبب ارائه دانش خلقشده توسط محققان میشود، موجب خلق اعتبار برای پژوهشگر ارائهکننده مقاله و مؤسسهای که در آن شاغل است نیز خواهد شد.
استادیار گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر افزود: این مهم تا جایی اهمیت دارد که همواره بخشی از ارزیابی تحصیلی دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی وابسته به ارائه مقاله در مجلات معتبر ISI باشد.
چراغی شیرازی یادآور شد: ورود به مقاطع تحصیلاتی یا شغلی بالاتر در بسیاری از موارد منوط به داشتن مقالات علمی بینالمللی معتبر به ویژه در مجلات ISI است.
به گزارش آنا، در این کارگاه آموزشی چگونگی معرفی و بررسی تفصیلی ساختار یک مقاله علمی فارسی و انگلیسی، معرفی انواع مقالات علمی قابل چاپ در نشریات داخلی و خارجی، اشتباهات رایج در مقالات و دلیل رد شدن مقالات در ابتدای کار، معرفی سایت مجلات و بخشهای آن برای مجلات داخلی و خارجی، پیدا کردن مناسبترین مجله برای یک مقاله درراستای چاپ آن، اعتبارسنجی مجلات، نحوه سابمیت مقاله، تشریح کامل نحوه داوری مقالات در مجلات معتبر، آشنایی با اصول اخلاق انتشار و حق مالکیت معنوی به عنوان سرفصل آموزشی تدریس شد.
انتهای پیام/