باور و امید به ظهور؛ نیروی محرکه ایجاد تغییرات مثبت در جامعه
حجتالاسلام محمدجواد نورمحمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با خبرنگار آنا با موضوع جشنواره امامت و مهدویت اظهار کرد: وعده به موعود آخرالزمان و امید به ظهور امام مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف یک عنصر کلیدی در اعتقادات شیعه است که نه تنها به ایجاد امید در دل مؤمنان کمک میکند؛ بلکه آنها را به فعالیتهای مثبت اجتماعی و فرهنگی ترغیب خواهد کرد.
وی افزود: باور و امید به ظهور امام مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف بهعنوان یک نیروی محرکه برای ایجاد تغییرات مثبت در جامعه عمل میکند و پیروان اهل بیت علیهمالسلام را به تلاش برای برقراری عدالت و نیکی در زندگی روزمره خود تشویق میکند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: وعده به موعود آخرالزمان و امید به ظهور از سوی پیروان اهل بیت علیهمالسلام یکی از محورهای مهم در آموزههای اسلامی بهخصوص در مکتب تشیع است و این موضوع به ظهور امام مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف، دوازدهمین امام شیعیان مربوط میشود که انتظار میرود در زمان مشخصی ظهورکند و عدالت را در جهان برقرار کند.
نورمحمدی یادآور شد: در روایات اسلامی، نشانهها و علائمی برای ظهور امام مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف ذکر شده و این نشانهها شامل وقوع فتنهها، ظلمها و مشکلات اجتماعی و سیاسی است که پیش از ظهور به وقوع خواهد پیوست.
وی بیان کرد: انتظار برای ظهور امام مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف یکی از اصول اعتقادی شیعه است و این انتظار نهتنها به معنای نشستن و منتظر ماندن نیست؛ بلکه شامل فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و دینی برای آمادهسازی جامعه برای استقبال از آن وجود نورانی است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یکی از مهمترین وعدههای امام مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف برقراری عدالت و صلح در جهان است، ادامه داد: دعا برای فرج امام مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف یکی از اعمال مهم در فرهنگ شیعه است و این دعاها نهتنها نشاندهنده امید به ظهور هستند، بلکه به عنوان وسیلهای برای تقویت ایمان و ارتباط با خداوند نیز عمل میکنند.
نورمحمدی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با راهاندازی دبیرخانه مهدویت در سراسر کشور به رسالت خود عمل کرده و با تشکیل این دبیرخانه با حضور استادان، دانشجویان و کارمندان به صورت تخصصی در زوایای مختلف به موضوع مهدویت پرداخته است.
وی خاطرنشان کرد: جشنواره شعر «بوی سیب» از سری برنامههای چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در قالب شعر، داستان و دل نوشته ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ مصادف با میلاد باسعادت حضرت امام حسین علیهالسلام در چهارمحال و بختیاری برگزار میشود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری افزود: چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار میشود.
نورمحمدی تأکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر، شجاعت، شهادت، اطاعت از ولی امر، ایثار و جانفشانی و احیای دین که برگرفته از مفاهیم بلند زیارت جامعه کبیره از محورهای این جشنواره است.
وی با دعوت از آحاد مردم بهخصوص دانشگاهیان، طلاب حوزههای علمیه و دانشآموزان گفت: علاقهمندان برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه کنند.
به گزارش آنا، چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به میزبانی ۶۲ واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان برگزار میشود و علاقهمندان برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی emamat.iau.ir/fa مراجعه کنند.
انتهای پیام/