دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 دی 1403 - 14:52
معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد کرمانشاه مطرح کرد؛

از صرفه‌جویی مالی تا پیوند پژوهش و رویداد صدرا؛ کپی‌برداری دانشگاه‌ها از طرح پویش

از صرفه‌جویی مالی تا پیوند پژوهش و رویداد صدرا؛ کپی‌برداری دانشگاه‌ها از طرح پویش
معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه عنوان کرد: در نمایشگاه صدرا دو کار همزمان به‌ دو دلیل انجام شده، نخست صرفه‌جویی مالی و دیگر پیوند بین حوزه پژوهش و رویداد صدرا.
کد خبر : 947694

به گزارش خبرنگار آنا، آیین گشایش هفته پژوهش و سومین دوره نمایشگاه رویداد صدرا با حضور جمعی از صاحبان صنایع و اشتغال‌آفرینان استان کرمانشاه در سالن مطالعه حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد.

این آیین با حضور بیژن اروجی معاون توسعه و مدیریت منابع، مرتضی کهراریان معاون پژوهش و فناوری، علی مهراس مهرابی معاون آموزشی و مهارتی، مجید فرهیان معاون مدارس سما، رؤسای واحد‌ها و مراکز، رؤسای دانشکده‌ها و جمعی از اعضای هیئت علمی، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و صاحبان صنایع و اشتغال‌آفرینان استان کرمانشاه برگزار شد.

از صرفه‌جویی مالی تا پیوند پژوهش و رویداد صدرا؛ کپی‌یرداری دانشگاه‌های دولتی از دانشگاه آزاد در طرح پویش

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در این آیین اظهار کرد: در نمایشگاه صدرا دو کار همزمان به‌ دو دلیل انجام شده، نخست صرفه‌جویی مالی و دیگر پیوند بین حوزه پژوهش و رویداد صدرا.

مهراس مهرابی متذکر شد: طرح‌های زیادی در دانشگاه آزاد اسلامی ارائه و اجرایی می‌شود و یکی از بهترین طرح‌هایی که در چند سال اخیر در این دانشگاه داده شد طرح پویش است که از طریق رویداد صدرا به مشاغل مختلف و صنایع مختلف متصل می‌شود و دانشجویان می‌توانند از طریق طرح پویش که یک طرح انتخابی و اختیاری است به محل کار اصلی رفته و کاربینی انجام دهند و در ساختار حرفه‌ای که بعدها به آن مشغول می‌شوند، کار را ببینند، همچنین کارآمادگی آنها برای ورود به محل کار در آینده و آمادگی برای آینده شغلی بیشتر می‌شود.

وی متذکر شد: هر دانشجو در طرح پویش ۲۴۰ ساعت در سال به صورت انتخابی در یک حرفه مشغول به کار می‌شود؛ در ضمن اختیاری است و اجباری مانند کارآموزی ندارد، اما مشخصاً گذراندن این دوره برای دانشجویان بسیار ارزشمند است، این انتظار را هم از مدیران گروه‌ها و روسای دانشکده‌ها داریم که این طرح را تبیین و معرفی کنند و روز به روز تعداد دانشجویان طرح پویش ما بیشتر شود و این به خاطر خود دانشجویان مهم است تا فارغ‌التحصیلان ما کارآمادگی بیشتری داشته و به راحتی جذب مشاغل شوند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه خاطرنشان کرد: این طرح شامل دو واحد اختیاری بوده که بدون هزینه است، اما در لیست واحد‌های دانشجو آورده شده و به‌عنوان رزومه برای وی باقی خواهد ماند، اگر یک دانشجوی لیسانس را در نظر بگیریم ۹۶۰ ساعت می‌تواند در صنایع، ادارات، شرکت‌ها و کارخانجات مختلف کار کند و موقعیت خوبی است تا دانشجویان از آن استفاده کنند و در حال حاضر نیز ۲۴۰ دانشجوی پویشی داریم که به نسبت تعداد دانشجویان ما بسیار کم است و باید بسیار بیشتر از این شود.

مهراس مهرابی درباره تأثیر طرح پویش برای صاحبان مشاغل گفت: استفاده از دانشجوی پویشی برای صاحبان مشاغل بسیار مهم است، چراکه صاحب یک نیروی جوان، دانشجو، صاحب توانایی‌های علمی، قدرت پیاده‌سازی موارد علمی در کار و یک نیروی کار ارزان‌قیمت می‌شوند و به مدت ۲۴۰ ساعت در سال برای آن‌ها کار می‌کند و طرح بسیار خوبی است که حتی در دانشگاه‌های سراسری و ملی مهارت از روی طرح دانشگاه آزاد کپی‌برداری شده و در حال اجراست.

وی متذکر شد: از شرکت‌ها و صاحبان مشاغل شرکت‌کننده در سومین نمایشگاه رویدا صدرا‌ می‌توان به شرکت‌های جهان فولاد، سیما فولاد، ذوب‌آهن بیستون همگی از مجموعه گروه شکری، بیمه خاورمیانه و سینا، مدارس سما، امور زندان‌ها، سازمان ورزش و جوانان، صنایع شیمیایی بیستون، فراسازه آویژه، هلدینگ هرمان، اتفاق توان کامبادن، کیان فناوران زاگرس، کیان‌پرداز زاگرس، نوین حصار کامبادن، کالج ماشین، ایمن ارتباط واران، نوآورد ویرا کامبادن، هسته‌های فناور مرکز رشد، شرکت اوپیکو، شرکت دانش‌بنیان منشور آمیتیس ناب و شرکت بوژان فیدار ژیوار اشاره کرد.

به گزارش آنا، رویداد صدرا دو روزه است و تا پایان وقت اداری یکشنبه دوم دی‌ماه برای بازدید دانشجویان و اعضای هیئت علمی برقرار خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب