هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر و نامهایی که میتوان به آنها اعتماد کرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، یکی از ویژگیهای هیات انتخاب معرفی شده از سوی دبیر جدید جشنواره فیلم فجر، وجود نام های جدید و کنار گذاشتن نامهای تکراری در این فهرست است.
با احترام به همه سینماگرانی که پیش از این به پای ثابت ترکیبهای انتخاب و داوری فجر و البته سایر جشنوارههای سینمایی بدل شده بودند، ترکیب امسال نسبت به بیشتر ترکیبهای دو دهه اخیر جشنواره، دستچینشده و متفاوت است.
به عنوان مثال آرش خوشخو سالهاست که به عنوان یک روزنامهنگار سینمایی جریانساز بوده و وابسته به جناح خاصی هم نیست. یا محمود گبرلو که بعد حضور در برنامه هفت، با مشی عدالتمدار و مردمدار خود، مورد حمایت اهالی سینما قرار گرفت، حالا به عنوان یک چهره رسانهای معتدل مطرح است.
در این فهرست نام محمدرضا مصباح به عنوان یکی از کیفیتگراترین تهیه کنندگان سینمای ایران به چشم میخورد که بهویژه در حمایت از استعدادهای سینمای ایران کارنامه پرباری دارد و یکی از تهیه کنندگان برنده سیمرغ تاریخ جشنواره است.
منیر قیدی هم چنین وضعیتی دارد و از فیلمسازان زن موفق جشنواره است و رعنا آزادیور نماینده بازیگران در این هیات انتخاب بازیگری پرکاریست که علاوه بر همکاری با فیلمسازان مهم، بین مخاطبان سینما هم شناخته شده است.
یکی از ایراداتی که گاه از سوی منتقدان به هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر میشد، انتخاب فیلمسازانی بود که در ارتباط با مخاطب کارنامه موفقی نداشتند و افتادن قرعه به نام سعید سهیلی، که در کارنامه خود آثار موفقی در ژانرهای مختلف دارد، از این حیث جالبتوجه و حائز اهمیت است.
حسین کرمی نیز به عنوان نماینده طیف مدیران فرهنگی، یک انتخاب هوشمندانه است چرا که او نیز بهشدت کیفیگراست.
بهنظر میرسد بهتر باشد اهالی سینما ضمن حفظ رویکرد نقادانه خود، به این هیاتانتخاب و چهرههای جدید اما خوشنام اعتماد کرده و برای برگزاری هرچه بهتر این دوره از جشنواره تلاش کنند.
انتهای پیام/