فلسفه جشنهای ایرانی اسلامی چه بود؟؛ قدرت تابآوری، پذیرفتن عقاید و افکار یکدیگر
به گزارش خبرنگار آنا، مراسم ولادت حضرت فاطمه سلامالله علیها، پاسداشت روز مادر و گرامیداشت شب یلدا با حضور دانشجویان، کارکنان، استادان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با اجرای برنامههای مختلف و شگفتانههای متنوع ویژه بانوان در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
عضو پیشین هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در این نشست با بیان اینکه هدف از هر آیین، جشنی و دورهمی، ابراز محبت، عشق و عطوفت به یکدیگر است، گفت: واژه جشن، سپاسگزاری از خداوند متعال بوده که یک واژه کاملاً دینی است.
عباس عاشورینژاد با تأکید بر اینکه ایرانیان از دیرباز این نکته را دریافتند که سپاسگزاری از خداوند، سبب داشتن حال خوب برای انسان میشود، ادامه داد: مهمتر از لذت برای انسان، داشتن حس رضایت از خود و زندگی بوده که در روانشناسی جدید، به عنوان روانشناسی مثبتگرا از آن یاد شده است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه بالاترین شکنجه برای انسان، تنهایی است، توضیح داد: یکی از فلسفههای جشنهای ایرانی اسلامی، ایجاد شرایطی است که انسانها با قدرت تابآوری، پذیرفتن عقاید و افکار یکدیگر، صبر و شکیبایی، از بودن در کنار یکدیگر لذت ببرند.
وی درخواست کرد تا بالا بردن قدرت گفتوگوها و با صمیمت و مهربانی در کنار یکدیگر روزگار بگذرانیم، چراکه عمر بسیار کوتاه است.
مجتبی سنگری معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر هم در این نشست با اشاره به نقش بینظیرو اثرگذار مادران در زندگی تکتک افراد، گفت: نقش مادر در خانواده در تمام جنبههای زندگی فردی و اجتماعی دیگر اعضا تأثیر مستقیم دارد و موجب شکوفا شدن آنان میشود.
انتهای پیام/