دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 آذر 1403 - 11:55
در گفت‌وگو با آنا عنوان شد؛

جشنواره امامت و مهدویت؛ جریانی فرهنگی و بالنده

جشنواره امامت و مهدویت؛ جریانی فرهنگی و بالنده
مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برنامه جشنواره امامت و مهدویت جریان فرهنگی‌ای بوده که متوقف نمی‌شود و تلاش می‌کنیم که این جریان به‌صورت بالنده‌ شکل بگیرد.
کد خبر : 946340

سیدجواد جعفری مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با موضوع جشنواره امامت و مهدویت اظهار کرد: رونق و میزان استقبال سبب شده تا جشنواره یکی از مطالبات جدی دغدغه‌مندان فرهنگی باشد. جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت از سال ۱۴۰۰ و با ابتکار دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی متولد شد و امسال در چهارمین سال برگزاری آن هستیم که به لطف خداوند متعال، عنایت اهل‌بیت (ع)، تلاش و همت همکاران در همه حوزه‌ها هر سال نسبت به سال قبل با استقبال بیشتری روبه‌رو شده که این استقبال از خواست و اهتمام واحد‌های دانشگاهی و نقش فعال دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه تبلور یافته است.

وی درباره اهداف متعالی جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه و میزان تحقق اهداف عنوان کرد: این جشنواره اهداف متعالی را دنبال می‌کند که هدف نخست، بهره‌گیری از فضای معنوی ماه‌های مبارک رجب و شعبان مبتنی بر سند تحول و تعالی دانشگاه است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این دو ماه دربرگیرنده جشن‌ها و مناسبت‌های سراسر نور است از ولادت مولای متقیان حضرت علی(ع) تا جشن‌های نیمه شعبان و میلاد باسعادت قهرمانان کربلا و مبعث نبی مکرم اسلام(ص) که همگی ظرفیت‌های بی‌نظیری هستند و امیدواریم با عنایت به این مراسم بتوان همه فرهیختگان، هنرمندان، صاحب‌نظران و خالق آثار مختلف فرهنگی و هنری را تحت برنامه‌های مختلف جشنواره جمع کرد تا ارتباط دلی خود را با مفاهیم ارزشی و سیره زندگی اهل‌بیت(ع) برقرار کرده و به عرصه‌های مختلف جامعه ارائه دهند.

جعفری که در حاشیه نشست اتحادیه دانشگاه‌های شرق و جنوب کشور دانشگاه آزاد در بوشهر با آنا گفت‌وگو می‌کرد با بیان اینکه سعی شده برنامه‌های جشنواره پاسخگوی سلایق و علاقه‌مندی آحاد مختلف جامعه باشد، تأکید کرد: اهدافی که تشریح شد تا حدود زیادی محقق شده و حضور علاقه‌مندان اعم از دانشگاهی و غیردانشگاهی در رقابت‌ها و مسابقات متعدد جشنواره نشان می‌دهد که جشنواره روبه‌جلو و رشد است.

این مسئول در پاسخ به این پرسش که جشنواره امامت و مهدویت چه حمایت‌هایی پس از برگزاری هرساله جشنواره از برگزیدگان به عمل می‌آورد، گفت: رویکرد جشنواره اساساً توجه به دانشجویان مستعد، استادان و کارکنان توانمندی است که کار علمی و هنری انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه نخستین کار جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه، شناخت و قدردانی از چهره‌هایی است که در این جشنواره به سبب تولید آثار ارزشمند علمی فرهنگی و هنری بروز و ظهور پیدا می‌کنند، اضافه کرد: همه تلاش برگزارکنندگان جشنواره این بوده که ارتباط دانشگاه با این استادان و هنرمندان حفظ شود. یکی از بزرگ‌ترین حمایت‌های دانشگاه از آنان، چاپ آثار نفرات برگزیده جشنواره از فعالیت‌هایی که امکان چاپ دارند، است که با حفظ و مانایی اثر، امکان ارائه مجدد و ترویج گسترده اثر به آحاد جامعه میسر می‌شود.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: درباره آثاری مانند سرود، مشاعره و ... که امکان چاپ نداشته باشند، علاوه بر اجرا در برنامه‌های فرهنگی دانشگاه و همایش‌ها و نمایشگاه‌های هنر‌های تجسمی نیز فضای مجازی با دعوت از صاحب / صاحبان یا فعالان اثر، امکان اجرای زنده آن برنامه فراهم می‌شود که درباره مشاعره علوی استان بوشهر این مهم تاکنون چندین بار صورت گرفته است.

جعفری در پاسخ به پرسش خبرنگار آنا درباره جایگاه جشنواره مشاعره علوی که در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر برگزار می‌شود، عنوان کرد: این برنامه از سری برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت تعریف و همواره به‌عنوان برنامه‌ای موفق مطرح بوده که با برگزاری آن در ایام میلاد باسعادت مولای متقیان امام علی علیه‌السلام علاوه بر اینکه طیف وسیعی از دانشجویان و دانش آموزان با اشعاری که در مدح و منقبت آن حضرت سروده شده آشنایی پیدا می‌کنند، زمینه‌ساز فضای معنوی در دانشگاه شده که جای سپاس فراوان دارد.

وی با تأکید بر اینکه برنامه جشنواره امامت و مهدویت جریان فرهنگی است که متوقف نمی‌شود، مطرح کرد: تلاش می‌کنیم جریان فرهنگی بالنده‌ای شکل بگیرد تا بر مبنای این بالندگی، علاوه بر نفرات برتر، چهره‌های مستعد و باظرفیت شناسایی شوند و از وجود، علمی و هنری آنان در برگزاری دوره‌های بعدی استفاده شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب