دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 آذر 1403 - 16:16
حجت‌الاسلام طاهری:

روحیه تحقیق، پژوهش و نوآوری باید در دانشجویان نهادینه شود

روحیه تحقیق، پژوهش و نوآوری باید در دانشجویان نهادینه شود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان عنوان کرد: روحیه تحقیق، پژوهش و نوآوری باید در دانشجویان نهادینه شود.
کد خبر : 945986

به گزارش خبرنگار آنا، مراسم روز دانشجو با حضور حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان، مهدی غریب معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی این دانشگاه، معاونان و دانشجویان واحد گرگان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در این آیین با بیان اینکه ۱۶ آذر دارای سابقه انقلابی و استکباری است، گفت: ماهیت و روحیه مردم ایران به‌خصوص جوانان و دانشجویان، استقلال‌طلبانه، ضد استکباری و ضد مداخله‌جویانه بوده و ۱۶ آذر سندی بر این مدعی است.

روحیه تحقیق، پژوهش و نوآوری باید در دانشجویان نهادینه شود

طاهری با تشریح وقایع ۱۶ آذر گفت: بعد از کودتای ۱۸ مرداد سال ۱۳۳۲ که در فضای کشور، خفقان حاکم بود؛ زاهدی اعلام کرد که مجدداً سفارت انگلیس افتتاح می‌شود و این امر موجی از عصبانیت در جامعه به‌خصوص قشر دانشجو به‌وجود آورد و بالطبع آن ۱۵ آذر تحولاتی در بازاریان ایجاد شد.

وی متذکر شد: ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه مشاهده کردند که نظامیان مسلح وارد دانشگاه شدند و این امر موجب تحریک دانشجویان و بحث دو دانشجو با سربازان شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان متذکر شد: نظامیان به دنبال این دو دانشجو وارد کلاس شدند و تشنج شکل گرفت و دانشجویان با سر دادن شعار از کلاس بیرون رفتند و در ادامه نظامیان، دانشجویان را به رگبار بستند که منجر به شهادت سه دانشجو یعنی مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت‌رضوی شد.

روحیه تحقیق، پژوهش و نوآوری باید در دانشجویان نهادینه شود

طاهری، حضور ریچارد نیکسون معاون وقت رئیس جمهور بریتانیا در دانشگاه تهران را عاملی منافات با ماهیت استقلال‌طلبانه ایرانیان دانست و تشریح کرد: دو روز بعد از شهادت دانشجویان، ریچارد نیکسون وارد کشور شد و در دانشگاه تهران به وی دکتری افتخاری حقوق دادند که این کار با ماهیت استقلال‌طلبانه، انقلابی و ضداستکباری جوانان و مردم ایران منافات دارد.

وی با اشاره به اینکه توجه به علم‌آموزی ازجمله انتظارات مورد نظر از دانشجویان است، ادامه داد: از دانشجویان انتظار می‌رود، در مرحله نخست توجه به علم‌آموزی، دانش‌اندوزی و روحیه تحقیق، پژوهش و نوآوری را مدنظر قرار دهند و دوم به مسائل جامعه توجه داشته باشند، به‌نحوی که قشر فرهیخته به مسائل روز توجه کنند و بدانند که این امر از محیط درس شروع می‌شود و نباید به مسائل کشور بی‌تفاوت بود، در اینصورت آینده‌ای درخشان برای کشو ر رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب