جزئیاتی از کتاب «مبانی ماشینهای فرآوری اسنکفودها»
به گزارش خبرنگار آنا، کتاب «مبانی ماشینهای فرآوری اسنکفودها» توسط سیامک غریبیاصل عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و مبین مسرت دانشجوی رشته صنایع غذایی این دانشگاه تألیف شد.
غریبیاصل در گفتوگو با خبرنگار آنا درباره جزئیات این کتاب اظهار کرد: مصرف اسنکفودها بخش ضروری از سبک زندگی روزانه هر شخص بوده و سطوح مکانیزاسیون فرآوری اسنکها از سطح دستی ساده تا سطح کارخانههای تمام اتوماتیک متفاوت است.
وی اضافه کرد: استفاده از ماشینهای عملیات واحدها یا کمبینات کردن (چند کار را همزمان انجام دادن) و مراحل تولید اسنکفودها موجب ایجاد محصولات جدید با طعمی نو و جذب طیف مصرفکنندگان بیشتری میشود.
مؤلف کتاب «مبانی ماشینهای فرآوری اسنکفودها» متذکر شد: وجود اسنکها در وعدههای غذایی صبحانه، ناهار و شام امروزه یک موضوع معمولی محسوب میشود و در تهیه اسنکفودها فرآیندها و ماشینهای مختلفی به کار گرفته شده میشود؛ مانند ماشینهایی که برای تمیزکردن، ذخیرهسازی، حمل و نقل، سورت کردن و درجهبندی، پیشفرآوری، فرآوری نهایی، مراحل پس فرآوری و بستهبندی استفاده را میتوان اشاره کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل یادآور شد: اتوماسیون کار، تصویربرداری از جریان مواد و مراحل بهمنظور افزایش کیفیت و استفاده از رباتها در سطوح مختلف مکانیزاسیون اسنکها برای رسیدن به یک ایمنی و کارآرایی مطلوب امری ضروی است.
به گفته غریبیاصل، کتاب «مبانی ماشینهای فرآوری اسنکفودها» برای نخستینبار بهصورت فارسی در کشور تهیه میشود و دنبال آن است تا خلأ جدی در حوزه فناوری رشته صنایع غذایی را هم در دانشگاهها و هم در مراکز صنعتی جبران کند که به دو صورت زبان نوشتاری و زبان تصویری سعی در آموزش مؤثر و اثرگذار بیان شده، بهطوری که در بخش آموزش تصویری بهمنظور یادگیری فعال و تسلط کافی بر اجزای ماشینها، واژههای تخصصی به صورت زبان اصلی آورده شده تا خواننده کتاب علاوه بر مشاهده عینی قطعات ماشینها، اسامی انگلیسی آنها را نیز مرور و تحقیق کند که هدف از تدوین این مجموعه کمک به گسترش فناوریهای صنایع غذایی در ایران است.
به گزارش آنا؛ کتاب «مبانی ماشینهای فرآوری اسنکفودها» ۲۵۸ صفحه دارد و در چهار فصل تألیف و توسط انتشارات جهاد دانشگاهی روانه بازار نشر شده و به قیمت یکمیلیون و ۴۰۰ هزار تومان در دسترس علاقهمندان است.
انتهای پیام/