دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 آذر 1403 - 15:28

بسیج نتیجه تربیت با نگرش توحیدی و علوم الهی است

بسیج نتیجه تربیت با نگرش توحیدی و علوم الهی است
جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان بسیج را مولود تفکر و نگرش تربیتی الهی و توحیدی بنیان‌گذار انقلاب اسلامی دانست.
کد خبر : 942848

به گزارش خبرنگار آنا، حجت‌الاسلام‌ عبدالامیر خطاط جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان در محفل انس و نشست علمی- تخصصی- تبیینی اساتید بسیجی در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان اظهار کرد: در تعریف علم در عصر حاضر به دو گونه مختلف آنکه عبارت است از علم توحیدی، الهی و علم بریده از مبدأ هستی که منشأ فساد و زاینده رذایل است، خواهیم رسید.

وی بیان کرد: علم بریده از مبدأ هستی، موتور محرکه هر چیز را طمع می‌داند و معتقد است آنچه باعث می‌شود چرخه اجتماع بچرخد، تشویق به طمع و پرورش حرص بوده و نتیجه این‌چنین تفکر و فرزند چنین مکتبی قدرت یافتن اغنیا و ضعیف‌تر شدن فقراست. این همان تفکری است که می‌گوید ۹۹ درصد جامعه کار کنند برای فربه شدن یک درصد خواص و قشر مرفه جامعه.

استاد حوزه علمیه افزود: معمار کبیر انقلاب با نگرشی توحیدی و با نگاه الهی پرورش‌یافته در مکتب علوم الهی برای مبارزه با چنین اعتقاد و تفکری به پا خاست و با تکیه بر نیروی زاییده از سرچشمه توحید به جبهه کفر تاخت و بنیان انقلابی بر پایه نگرشی توحیدی را گذاشت. بسیج و تفکر بسیجی نیز مولود چنین نگاهی است که فرزندان پرورش‌یافته در این مکتب، فارغ از خود و منافع حزبی و شخصی در اندیشه نفع اجتماعی و فداکاری و ایثارند.

جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان بیان کرد: دنیا در قرن بیستم، تحت تأثیر دو نظام معرفتی مارکسیسم و لیبرال دموکراسی قرار گرفته که هر دو بر این موضوع اتفاق دارند که دین نمی‌تواند در مسائل سیاسی حضور داشته و اثرگذار باشد و معتقد بودند که دین اگر اعتباری دارد، محدود به مسائل شخصی و فردی است.

خطاط با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در منطقه عنوان کرد: یکی از وظایف ما در این شرایط، ابراز خشم نسبت به استکبار جهانی است و هفته بسیج یادآور اتفاقات متعددی درباره استکبار و مستکبرین بوده که به ما گوشزد می‌کند جبهه حق و باطل در نبردی دائمی و سازش‌ناپذیر تا زمان پیروزی حق بر باطل خواهد بود.

وی تأکید کرد: دشمن در عصر حاضر با بهره‌گیری از سلاح تبلیغ و حربه رسانه سعی در وارونه جلوه دادن حقایق دارد؛ بنابراین برای مقابله با برنامه‌ها و اهداف دشمن، تبیین لازم است و بر این اساس رهبر معظم انقلاب در ماه‌های گذشته بر «جهاد تبیین» تأکید کردند.

جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان با مهم دانستن رسالت جهاد تبیین بر دوش همگان، خاصه جامعه بسیج اساتید گفت: بسیج اساتید با توجه به جایگاه علمی و مقبولیت در میان جوانان و مسلح بودن به علوم روز می‌توانند توفیقات قابل توجهی در این خصوص رقم بزنند و البته طبیعتاً قبل از جهاد تبیین، نیاز به مطالعه دقیق و عمیق و زیاد داریم.

خطاط اضافه کرد: در دوران حضرت علی (ع) مشکلات فراوانی در جامعه وجود داشت؛ یکی از این مشکلات آن بود که مردم‌فریب خدعه‌های معاویه را می‌خوردند و به تعبیر منحرف می‌شدند تا جایی که معاویه با وارونه جلوه دادن حق و باطل، مطامع خود را از زبان و دست یاران امیرالمؤمنین (ع) جاری کرده و خود را خیرخواه مردم و علی (ع) را بدخواه عوام معرفی می‌کرد.

وی مطرح کرد: در چنین عرصه‌ای جهاد تبیین نیاز است؛ بنابراین حضرت علی (ع) افرادی که متحیر شده و راه راست را گم کرده بودند، به عمار یاسر ارجاع می‌دادند و عمار یاسر اقدام به روشنگری و تبیین می‌کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب