دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 آذر 1403 - 10:39

همایش «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» برگزار می‌شود

همایش «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» برگزار می‌شود
همایش«زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» با همکاری چهار واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.
کد خبر : 942739

به گزارش خبرنگار آنا، نرگس عطریان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در پیش نشست همایش «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» که در این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: این همایش ۲۶ دی‌ ۱۴۰۳ توسط امور زنان و خانواده سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های زنجان، آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل در استان زنجان برگزار خواهد شد.

وی با تشریح معنای مهدویت عنوان کرد: مهدویت به معنای اعتقاد به نجات‌بخش بوده که در آخرالزمان برای نجات و رهایی انسان‌ها و برقراری صلح و عدالت خواهد آمد و در ابعاد اجتماعی، سیاسی، اعتقادی، تاریخی و فرهنگی قابل بررسی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با بیان اینکه یکی از مباحث مهم مهدویت مربوط به رسانه است، اضافه کرد: سهم اصلی آماده‌سازی جامعه برای ظهور حضرت صاحب‌الامر (عج)، بر دوش تربیت رسانه‌ای بوده؛ بنابراین سواد رسانه‌ای و رسانه در ابعاد مختلف اهمیت روز دنیا است که جزء رسالت‌های این واحد دانشگاهی و حوزه علوم انسانی در همه حوزه‌های آموزشی خواهد بود.

همایش «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» برگزار می‌شود

عطریان با تأکید بر اهمیت سواد رسانه‌ای تأکید کرد: سواد رسانه‌ای می‌تواند کفه ترازوی تربیت را به نفع آموزه‌های مهدوی سنگین کند. رسانه‌ها در اندیشه‌های مختلف و زوایای مختلف ازجمله مهدویت فعالیت می‌کنند. دشمنان برای مقابله با فرهنگ مهدویت از پشتوانه مالی و فنی بسیاری بهره می‌گیرند که نمود آن را می‌توان در تعداد، تنوع و فناوری رسانه‌های مختلف ازجمله سایت‌ها، شبکه‌های مجازی، کتاب‌ها و نرم‌افزار‌های آنان دید؛ اما کافی است با تربیت و تبلیغ کاربران متخصص فنی به همراه پشتوانه و عقبه عظیمی که در اختیار داریم به جنگ با دشمن برویم.

وی با بیان اینکه در تفکر مهدوی، جوانان، متفکر و ایده‌پرداز هستند، مطرح کرد: بار مهم پرورش کودکان، نوجوانان و جوانان بر عهده خانواده است که نقش اصلی را در ترویج نگره «مهدوی باوری» در کانون خود دارند. از این‌رو هدایت این نسل با توجه به روحیه لطیف و آرمان‌گرایانه آنها باید همراه با ظرافت و ملاطفت باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان تبیین کرد: آمادگی و زمینه‌سازی برای ظهور در گرو تقویت مهدوی باوری افراد جامعه است و هرچه انسان‌ها در راستای تقویت این اعتقاد بکوشند به همان میزان هم نیازمند اصلاحات و انتظار بیشتری خواهیم بود. به اعتقاد صاحب‌نظران دینی مناسب‌ترین قشر تعیین‌کننده در این عرصه، جوانان هستند که با توجه به خصوصیات منحصربه‌فردشان، بهترین گزینه برای بسترسازی و ترویج معارف مهدویت در جامعه محسوب می‌شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب