دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آذر 1403 - 10:20
بهاروند تأکید کرد؛

شکل‌دهی مدل پایداری زیست‌محیطی با رویکرد بهره‌وری حداکثری از انرژی

شکل‌دهی مدل پایداری زیست‌محیطی با رویکرد بهره‌وری حداکثری از انرژی
دبیر دومین همایش ملی پایداری در محیط‌های انسان‌ساخت، شکل‌دهی مدل پایداری زیست‌محیطی و نهادینه‌سازی تفکر ساختمان‌های سبز با رویکرد بهره‌وری حداکثری از انرژی و جلوگیری از اتلاف آن میسر می‌شود.
کد خبر : 942087

به گزارش خبرنگار آنا، محمد بهاروند دبیر دومین همایش ملی پایداری در محیط‌های انسان‌ساخت در حاشیه دومین همایش ملی پایداری در محیط‌های انسان‌ساخت که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این گردهمایی این است که به‌واسطه رسالت دانشگاه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی تمرکز داشته باشیم.

وی اضافه کرد: باید برای پژوهشگران، دانشجویان و تمام افرادی که علاقه‌مند به فعالیت‌های زیست‌محیطی هستند، خط فکری و مدل‌های مورد نیاز علمی و عملی ایجاد کنیم.

رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان افزود: براساس سیاست‌های آینده‌نگر دانشگاه آزاد اصفهان، باید در دوران تحصیل دانشجویان و پیش از فارغ‌التحصیلی برای آینده شغلی آنها برنامه‌ریزی یا حداقل راهبرد‌های اشتغال برای آنها با کمک دانشگاه ترسیم شود و این همایش بستری برای کشیدن دانشجویان به عرصه‌های تجربی و عملی برای اشتغال آسان‌تر است.

بهاروند تبیین کرد: همچنین برپایی این همایش در شکل‌دهی مدل پایداری زیست محیطی و نهادینه کردن تفکر ساختمان‌های سبز با رویکرد بهره‌وری حداکثری از انرژی و جلوگیری از اتلاف آن در جامعه هدف اعم از دانشجو، پژوهشگر، مجریان و سرمایه‌گذاران بخش ساخت و ساز و سایر مشاغل و تخصص‌های مربوطه مؤثر خواهد بود.

وی با اشاره به تأثیرگذاری اجتماعی همایش بیان کرد: در همایش سال گذشته، ابتکاری صورت گرفت و برای نخستین‌بار نشان تعالی ساختمان در استان اصفهان را در نظر گرفتیم که با هدف تشویق به سمت ساختمان‌های سبز صورت گرفت و این نخستین حرکتی بود که به صورت رسمی در فضای آموزشی و همراه با سازمان‌ها و ارگان‌های مرتبط انجام می‌شد.

بهاروند اضافه کرد: یکی از آثار مثبت این موضوع این بود که بعد از ۶ ماه، این دغدغه برای مهندسان حوزه ساخت و ساز ایجاد شده بود که درباره احداث ساختمان‌های سبز چه باید کرد و در این عرصه چه گام‌هایی باید برداشت.

وی تبیین کرد: به زبان دیگر یک فرهنگ‌سازی در حوزه ساختمان سبز با همایش اول ایجاد شد که امیدوارم در این همایش و همایش‌های بعدی ادامه یابد.

دبیر دومین همایش ملی پایداری در محیط‌های انسان‌ساخت خاطرنشان کرد: نکته مهم و قابل توجه در این مسیر این است که نگاه حمایتی و سیاست‌های تشویقی از سوی سیاست‌گذاران، مسئولان ارشد، دستگاه‌های اجرایی دخیل و نهاد‌های مرتبط با معماران، طراحان و سازندگان و سرمایه‌گذاران در مراحل مختلف‌ می‌تواند تأثیر بسیار مهمی در تسریع روند این امر مهم داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب