نشست تخصصی همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری برگزار میشود
به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری آنا؛ حکمرانی علم و فناوری به عنوان یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار و پیشرفت کشورها، نیازمند ابزارهای موثر برای ارزیابی و نظارت بر عملکردها و سیاستها است.
در این راستا، شاخصهای ارزیابی به عنوان ابزارهای کلیدی در حکمرانی علم و فناوری در ایران، میتوانند نقش بسزایی در بهبود فرآیندهای تصمیمگیری، تخصیص منابع و ارتقاء کیفیت خدمات علمی و فناوری ایفا کنند.
در ایران، با توجه به تحولات سریع در عرصه علم و فناوری و نیاز به انطباق با استانداردهای جهانی، استفاده از شاخصهای ارزیابی به منظور سنجش عملکرد نهادهای علمی و فناوری، ضروری به نظر میرسد. این شاخصها میتوانند به شناسایی نقاط قوت و ضعف در نظام حکمرانی علم و فناوری کمک کرده و زمینهساز بهبود مستمر در این حوزه شوند.
در این خصوص پیش نشستهای همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری با سخنرانی
سعید اسدی (عضو هئیت علمی دانشگاه شاهد)، المیرا جنوی (عضو هئیت علمی موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور) و رضا حسان (عضو هئیت علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران) برگزار میشود. مدیریت این پنل را بهروز رسولی (عضو هئیت علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران) و ریاست آن را محمد حسنزاده (ریاست پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران) بر عهده دارد.
بنا بر این گزارش این نشست روز چهارشنبه، ۲۷ آبان ماه از ساعت ۱۰.۱۵ تا ۱۱.۴۵ در تالار اینده پژوهشگاه علوم وفناوری اطلاعات ایران برگزار میشود.
گفتنی است؛ محورهای سخنرانی این نشست عبارتند از:
شاخصهای ارزیابی چیست و چه نقشی در حکمرانی علم و فناوری ایفا میکنند؟
چگونه میتوان از شاخصهای ارزیابی برای بهبود عملکرد نهادهای علمی و فناوری استفاده کرد؟
چالشهای موجود در استفاده از شاخصهای ارزیابی در ایران چیست؟
نقش دادههای علمی و اطلاعات در تصمیمگیریهای حکمرانی علم و فناوری چیست؟
چگونه میتوان همکاری میان نهادهای دولتی، دانشگاهها و بخش خصوصی را در استفاده از شاخصهای ارزیابی تقویت کرد؟
آیا تجربههای موفقی در استفاده از شاخصهای ارزیابی در کشورهای دیگر وجود دارد که بتوان از آنها الگو گرفت؟
مخاطبان و علاقهمندان برای حضور در این نشست میتوانند به آدرس: خیابان انقلاب، چهارراه فلسطین پلاک ۱۰۹، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، تالار آینده مراجعه نمایند.
همچنین لینک آنلاین شرکت در نشست نیز به آدرس https://meeting.irandoc.ac.ir/lecture/ است.
انتهای پیام/