درس مقاومت و تلاش را از کارگران آموختم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به همت اداره کل روابط عمومی صداوسیما جمعی از بازیگران تلویزیون، پیشکسوتان رادیو، خبرنگاران، گویندگان و جمعی از اهالی فرهنگ و هنردر قالب چهارمین سفر «راویان پیشرفت» راهی منطقه معدنی و صنعتی گلگهر شد تا از آخرین دستاوردهای این منطقه بازدید کنند.
در همین ارتباط، آتش تقیپور که یکی از حاضران در این سفر بود در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: به صورت میدانی از بخشهای گوناگون گلگهر بازدید کردم. توسعهای که در این منطقه صورت گرفته را باید متعلق به مردم سیرجان و تمام ایران دانست و به اعطای سهم بومیان از نعمتهای الهی نهفته در گلگهر تاکید کرد.
تقیپور ضمن بازدید از پارک گلگهر و استفاده از ظرفیت مردمی این استان اظهار کرد: آنچه در این بازدید ذهن من را مشغول کرد، تاثیر این صنعت و پیشرفتها روی زندگی و فرهنگ مردم سیرجان بود و دوست داشتم این افتخار و پیشرفت سهم مردمان بومیاش را حفظ کند. به نظرم در صورتی مردم منطقه خوشحال خواهند بود که تاثیر فعالیتهای عمرانی و توسعه دهنده را در قالب افزایش رفاه و امکانات زندگی خود مشاهده کنند و سطح کیفی زندگیشان متحول شود و حس کنند این فضا برای آنها نیز آوردهای دارد.
بازیگر سریال «از سرنوشت» افزود: مدیران اقتصادی و متخصصان صنعتی باید بتوانند به مردم سیرجان هم خدمات مناسبی را تخصیص دهند و با تسهیم و تقسیم این آورده آنها را از حقی که به سرزمینشان دارند منتفع کنند.
تأکید بر سهم مردم از نعمتهای خدادای
بازیگر سریال «ستایش» با تاکید به اینکه همیشه بخشی از وجودش را با مردم همراه کرده و به احساسات مرد توجه میکند، عنوان کرد: مردم بیشترین سهم را از امکانات و نعمات خدادادی دارند و امیدوارم با مدیریت شایسته این منطقه صنعتی و اقتصادی سیرجانیهای عزیز در همه منافع و مواهب سهیم باشند.
تقیپور سپاسگزاری را یکی از مهمترین ویژگیهای انسانی دانست و افزود: باید همیشه برای وجود انسانهایی که روی زمین به ما خدمت میکنند و موجب آرامش و بهبود کیفی زندگی ما میشوند در مقابل خداوند سپاسگزار باشیم. برگزاری نمایشگاه در گلگهر میتواند برای سیرجانیها مثمرثمر باشد به این شرط که بده بستان دو طرفه باشد.
وی در ادامه به اهمیت استفاده از نیروهای بومی در توسعه و پیشرفت هر منطقه تاکید کرد و گفت: متخصصان باید از سیرجانیها استفاده کنند و به آنها بها دهند تا مردم بومی هم در این موفقیتها سهیم شوند.
بازیگر سریالهای «معمای شاه» و «شب دهم» با اشاره به سختیهایی که انسانها برای ارتقای و آبادانی زندگی ما متحمل میشوند، گفت: در این سفر دریافتم که انسان برای سازندگی باید بسیار مقاوم باشد، من مقاومت وتلاش را از کارگران عزیز آموختم. آبادانی امروز کشورمان مرهون تلاش و کوشش فعالان صنایع و کارگران معادن است. در این سفر احترام و حس همدلیام به کارگران عزیز چندبرابر شد و معتقدم آدمی باید با اعتقادش کار کند و این کارگران عزیز این گونهاند و این برایم بسیار قابل احترام است. باید خدایی کار کرد تا مأجور شد.
تقیپور با بیان اینکه برای سازندگی باید مقاوم بود گفت: تلاش و کوشش علاقهمندان دستاوردی مانند گلگهر را به بار آورده است. برای برخی کارهای بزرگ نباید منتظر دریافت مجوزها ماند. اگر برای این مسائل صبر کنیم، خیلی از دستاوردها محقق نمیشود. مانند پارک گلگهر که برای ساخت آن به پا خاستن انسانها لازم بود. انسان باید براساس اعتقادش کار کند و منتظر نماند تا وقتی که دیگر فرصتها از دست برود و افسوس بخورد.
تفاوت کار دلی و کار بدون رضایت قلبی
تقیپور در ادامه با مقایسه نتیجه کارهای دلی و کارهایی که انسان به دلایل دیگر و بدون میل قلبی انجام میدهد عنوان کرد: در جهان بازیگری نمیتوان دل و احساس را کنار گذاشت. گاهی ما با دلمان تصمیم میگیریم و نتیجه کار عالی از آب در میآید و برعکس وقتی اثری بدون رضایت دلی بازیگر ساخته میشود حتی مخاطب هم متوجه میشود و تفاوت این دو کار کاملا پیداست. در مجموعه گلگهر نیز کاملا پیداست که همه با جان و دل کار کردهاند و به همین دلیل هم دستاوردهایشان به دل مینشیند.
این بازیگر اضافه کرد: من معتقدم تبلیغات برای پیشرفت لازم است. گاهی افراد با کوتهنظری کاری میکنند که جلوی فعالیتها گرفته شود بنابراین باید کار تبلیغاتی کرد تا اقدامات سازنده ما نتیجه بخش شود. برای سازندگی گاهی باید تلاشها و افراد را رسانهای کرد تا تمام کشور چنین انسانهای بزرگی را بشناسند.
انتهای پیام/