شناسایی پتانسیل اقتصادی سرمایهگذاری در دانشگاه آزاد/ ۵۰ میلیارد تومان درآمدزایی دانشگاه از اماکن ورزشی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، همواره میزان وابستگی دانشگاهها به بودجه دولتی یکی از مباحث پُر تنش آموزش عالی در سالهای اخیر بوده و دیدگاههای مختلفی درباره این مسئله در محافل علمی مطرح شده است به گونهای که صاحبنطران بر این باورند که کسب درآمد و مشارکت دانشگاهها در چرخههای اقتصادی باید به گونهای باشد که علی رغم اینکه درآمدزایی باید در شان و مرتبه محافل علمی باشد؛ باید وضعیت معیشت، جایگاه اجتماعی و در نهایت موضع گیری برای حمایت از دانشجویان نیز لحاظ شود.
یکی از راههای کسب درآمد دانشگاه ها، راه اندازی سالنهای ورزشی و زمین چمن است که در بحث درآمدهای غیرشهریهای کمک بزرگی به واحدهای دانشگاهی میکند.
در همین رابطه امیر عباس لشگری رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و در خصوص درآمد زایی دانشگاه آزاد با استفاده از پتانسیل اماکن ورزشی این دانشگاه، گفت: یکی از مواردی که مد نظر بوده است وبحث درآمدهایی است که در حوزه ورزش میتوان آفرید؛ به همین جهت دانشگاه آزاد روی این موضوع برنامه ریزیهای اقتصادی و سرمایه گذاری متناسبی را صورت داده است. در شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد نیز با استناد به سند تحول و تعالی دانشگاه بحث درآمدزایی و توسعه اقتصاد ورزشی پیگیری شده و در دستور کار قرار گرفته است.
پتانسیل اقتصادی جهت سرمایه گذاری و کسب درآمد
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی در سراسر کشور دارد و از این حیث یکی از بزرگترین دانشگاهها نه در سطح کشور، بلکه در سطح جهان است. از طرف دیگر نزدیک به ۲۶۷ واحد دانشگاه آزاد از اماکن ورزشی بسیار خوبی بهرهمند هستند و این سرمایه عظیم پتانسیل اقتصادی بسیار خوبی را به جهت سرمایه گذاری و کسب درآمد فراهم آورده است.
لشگری تصریح کرد: با توجه به کیفیت بالای اماکن ورزشی دانشگاه آزاد، طی برنامه ریزیهایی پس از کرونا اماکن ورزشی دانشگاه آزاد در کنار مسئولیت آموزش دانشجویان وارد چرخه فعالیت اقتصادی و درآمد زایی شده و توانسته است علاوه بر آموزش دانشجویان درآمد خوبی را نیز برای این دانشگاه به عنوان یک موسسه غیر انتفاعی که بودجهای از دولت دریافت نمیکند کسب نماید.
حفظ کیفیت آموزش دانشجویان
وی ادامه داد: درآمد دانشگاه آزاد از محل فعالیت اقتصادی ۱ میلیون و ۵۲۰ هزار متر مربع اماکن ورزشی در سال ۱۴۰۰ رقمی در حدود ۱۴ الی ۱۵ میلیارد تومان بوده است که این رقم در سال ۱۴۰۱ این رقم به ۲۲ میلیارد تومان و تا مرداد ماه ۱۴۰۳ درآمد دانشگاه از این محل به ۵۰ میلیارد تومان رسیده است.
لشگری در پایان با تاکید بر حفظ کیفیت آموزش دانشجویان تصریح کرد: امیدواریم که در سال ۱۴۰۴ درآمد دانشگاه آزاد از محل اماکن ورزشی به ۱۰۰ میلیارد تومان برسد.
انتهای پیام/