رفع مشکلات در گرو ارتباط قلبی مسئولان و استادان با دانشجویان
به گزارش خبرنگار آنا، یکصد و پنجاه و هشتمین نشست مشترک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با معاونان فرهنگی، دانشجویی و مدیران فرهنگی واحدهای دانشگاهی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی لنجان برگزار شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در این نشست با تأکید بر مسئولیتپذیری اظهار کرد: هرکدام از ما در دانشگاه مسئولیتی داریم و نیاز است در راستای مسئولیت خود تلاش مضاعف کنیم.
حجتالاسلام حسن عارضی با اشاره به کسب علم از دیدگاه قرآن عنوان کرد: حقیقتجویی و کسب علم از گرایشهای فطری انسان است و یکی از تواناییهای انسان قدرت شناخت واقعیات است؛ بنابراین قرآن کریم به مقوله علمآموزی بسیار اهمیت داده و میتوان گفت یکی از مهمترین موضوعاتی که در قرآن به آن پرداخته شده، موضوع علم و کسب دانش است.
وی تأکید کرد: چنانچه در هر دانشگاهی ارتباط نزدیک و قلبی با دانشجویان برقرار کنیم، بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.
مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان و رئیس دبیرخانه هیئتامنای دانشگاه آزاد اصفهان با بیان اینکه اساس دغدغه و هدف ما گام برداشتن در مسیر فرهنگی است، تبیین کرد: شرایط سیاسی کشور بسیار حساس است و باید با تمام توان در رفع مشکلات فرهنگی دانشجویی تلاش کنیم.
محمد باقری با اشاره به گسترش جنگ نرم در جامعه تشریح کرد: جنگ نرم در انواع مختلفی همانند جنگ فکری، رسانهای، فرهنگی، اعتقادی و ارزشی در قالبهای مختلف و با استفاده از ابزارهای متنوعی از جمله شبکههای اجتماعی، رسانهها، وبلاگها، گروههای اینترنتی، شبکههای ماهوارهای و فرقههای انحرافی شکل گرفته و در حال گسترش هستند، بنابراین از آنجا که عملیات روانی این جنگها شامل همة اقشار اجتماعی است و تأثیر آن در بین نخبگان و دانشگاهیان، به دلیل ارتباط بیشتر و مستقیمتر آنها با جامعه بیشتر است؛ بنابراین رسالت بنیادین دانشگاه ایجاب میکند با ورود آگاهانه، شجاعانه و بهموقع به محیط دانشگاه، به رسالت فرهنگی خود در عرصه جنگ نرم جامه عمل بپوشانیم.
وی با تأکید بر کمک به مردم غزه تشریح کرد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری، همه واحدهای دانشگاهی در حوزه کمک به غزه باید همت کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با تأکید بر اهمیت کار فرهنگی در دانشگاهها افزود: رسالت اجتماعی و فرهنگی دانشگاه از اهداف کلیدی دانشگاههاست که در کنار اهتمام به وظایف و کارکردهای علمی به شدت مورد تأکید است.
سیدمسعود داودی متذکر شد: فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه که به رشد و توسعه سرمایه فرهنگی و مشارکت اجتماعی کمک میکند، اهمیت ویژهای دارد و ضرورت توجه به آن یک مسئله حیاتی است.
انتهای پیام/