دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در جمع خبرنگاران؛

امیر فخری: با ارتباط با دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها توانستیم زیرساخت دانشی را برای حوزه اطلاعات جغرافیایی فراهم کنیم

امیر فخری: با ارتباط با دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها توانستیم زیرساخت دانشی را برای حوزه اطلاعات جغرافیایی فراهم کنیم
رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع گفت: با سازمان‌های مختلف کشور همکاری‌هایی را آغاز کردیم که زیرساخت داده مکانی را فراهم کنیم و زیرساخت پردازشی که حاصل جمع‌آوری اطلاعات در مورد IT و حوزه سایبری است تا بتوانیم این داده‌ها را تحلیل کنیم و آنها را در اختیار دستگاه‌های مختلف قرار دهیم.
کد خبر : 940127

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، امیر فخری، رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، امروز یکشنبه 20 آبان، در جمع خبرنگاران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، مبنی بر اینکه اگر در جنگ نظامی هندسه زمین در اختیار ما نباشد احتمال خطا‌های بزرگ وجود دارد،‌ گفت: صنعت اطلاعات جغرافیایی از حدود ۲۰۰ سال قبل با عکسبرداری هوایی و تولید نقشه‌های زمینی به روش‌های مدرن شروع شده که از سه جزء مشاهده زمین، سامانه‌های ناوبری و موقعیت‌یابی که الان با ماهواره‌ها در حال انجام است و سامانه‌های اطلاعات جغرافیایی تشکیل شده که برای پردازش داده‌ها به کار می‌رود.

وی افزود: این سامانه‌ها دست به دست هم می‌دهند که بتوانند با استفاده از داده‌های جغرافیایی تصمیم‌گیری درست راجع به جغرافیا و عوامل مرتبط با آن را ساماندهی کنند.

امیر فخری گفت: سازمان جغرافیایی بر مبنای برنامه‌هایی که وزیر محترم دفاع در مجلس ارائه کردند، چشم‌انداز، مأموریت و اهداف کلان خود را ترسیم کرده است و براساس مأموریتی که نیرو‌های مسلح غرب آسیا به سازمان جغرافیا محول کرده ما اهداف کلان خود را در این منطقه معرفی کرده‌ایم.

رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع تأکید کرد: سازمان جغرافیایی طی دهه‌های گذشته فعالیت‌های متنوعی داشته بطوریکه در دوره اخیر ما از فروش داده که فقط نقشه‌ها را در نیرو‌های مسلح و بخش‌های دولتی قرار می‌دادیم به فروش خدمات داده رسیده‌ایم و از فروش خدمات داده بر مبنای فناوری IT به فروش خدمات تحلیلی با استفاده از سامانه‌های پردازشگر دست پیدا کردیم.

وی گفت: به سمتی می‌رویم که بتوانیم بر مبنای تجمیع اطلاعات و الگوریتم‌های تحلیلی، به حکمرانی حکیمانه کمک کنیم و بر این مبنا همانطور که گفتم با سازمان‌های مختلف کشور همکاری‌هایی را آغاز کردیم که زیرساخت داده مکانی را فراهم کنیم. ما با ارتباط با دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها زیرساخت دانشی را برای حوزه اطلاعات جغرافیایی فراهم کردیم و زیرساخت پردازشی که حاصل جمع‌آوری اطلاعات در مورد IT و حوزه سایبری است که بتوانیم این داده‌ها را تحلیل کرده و این تحلیل‌ها را در اختیار دستگاه‌های مختلف قرار دهیم.

امیر فخری تصریح کرد: در نهایت این فعالیت به جایی رسیدیم که ما یک رصدخانه جغرافیایی را برای کشور ایجاد کنیم که این رصدخانه قرار است انشاءالله با حضور اصحاب رسانه امروز افتتاح گردد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب