دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آبان 1403 - 14:30

کار پرستاران با مادیات قابل جبران نیست

کار پرستاران با مادیات قابل جبران نیست
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان گفت: پرستاران با این عقیده که خود را با پرستار دشت کربلا مقایسه می‌کنند به ارائه خدمت مشغولند و کاری که پرستاران انجام می‌دهند قابل جبران با مباحث مادی نیست.
کد خبر : 939931

به گزارش خبرنگار آنا به مناسبت میلاد حضرت زینب سلام‌الله علیها و روز پرستار از استادان و دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد تجلیل شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این نشست گفت: از خدای بزرگ می‌خواهم امروز که به نام حضرت زینب سلام‌الله علیهاست و روز‌هایی که برای درمان بیماران تلاش می‌کنید، خداوند برترین اجر‌ها را به شما اعطا کند.

حجت‌الاسلام سعید احمدی‌نیا عنوان کرد: یکی از جلوه‌های حضرت زینب سلام‌الله علیها به‌لحاظ بزرگی و جلالت پرستاری در صحنه کربلا از امام زمان خویش حضرت سجاد علیه‌السلام بود و پرستاری از فرزندان ائمه اطهار علیهم‌السلام پس از واقعه جانسوز کربلا بود.

کار پرستاران با مباحث مادی قابل جبران نیست

وی تشریح کرد: براساس روایتی از رسول گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم مقام و مرتبت پرستار به اندازه حضرت ابراهیم علیه‌السلام که نماد توحید و بندگی خدا بوده، است و چنین اجر عظیمی برای پرستار در نظر گرفته شده است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان تشریح کرد: در تمامی کشور‌های دنیا پرستار داریم که اجر دنیوی خود را می‌برند، اما در کشور ما پرستاران با این عقیده که خود را با پرستار دشت کربلا مقایسه می‌کنند به ارائه خدمت مشغولند و کاری که پرستاران انجام می‌دهند قابل جبران با مباحث مادی نیست.

جشن تکلیف فرزندان استادان و کارکنان دانشگاه آزاد خرم‌آباد

مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان در این مراسم هم گفت: فرزند صالح میوه زندگی است که خداوند آن را باقیات‌الصالحات می‌نامد، چراکه انسان میل به جاودانگی دارد، بنابراین فرزند صالح می‌تواند بهترین میراثی باشد که انسان از خود به یادگار می‌گذارد.

کار پرستاران با مباحث مادی قابل جبران نیست

احمدی‌نیا افزود: بهترین میراث پدر و مادر برای فرزندان ادب است، چراکه فرزندی که قدر تلاش پدر و مادر را می‌داند و با دیگران در صلح و امنیت زندگی می‌کند و خیرش به دیگران می‌رسد فرزند صالح است.

وی متذکر شد: براساس آموزه‌هایی که در روایات اسلامی و در کتاب‌های تربیتی ذکر شده، اگر می‌خواهیم فرزند صالحی تربیت شود ابتدا باید در تربیت خود بکوشیم، چراکه فرزندان به آنچه هستیم نگاه می‌کنند و الگو می‌گیرند نه به آنچه می‌گوییم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب