نیازمند تدوین الگوی حکمرانی سلامت هستیم/ مصوبهای را بدون نظر وزارت بهداشت به شورای عالی انقلاب فرهنگی نبردم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در آیین تکریم و معارفه معاونان آموزشی وزارت بهداشت که صبح امروز (سهشنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) با حضور محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: خدا را شاکریم که جایگاه مهم و ارزشمند معاونت آموزشی وزارت بهداشت، از دست یک پزشک متشرع، مدیری متخلق و آیندهنگر، به دست فردی دیگر با همان ویژگیها منتقل میشود. در این مدت، بنده کمتر در مراسمهای تکریم و معارفه شرکت میکنم، اما وظیفه خود دانستم که برای قدردانی در این مراسم حضور پیدا کنم و از زحمات ایشان تشکر کنم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: دیدگاه هوشمندسازی سلامت که معاون جدید آموزشی دارد، بسیار ارزشمند است. اگر تنها همین یک هدف در دوره مدیریت ایشان محقق شود، کار بسیار بزرگی خواهد بود. خوشبختانه سند هوش مصنوعی در شورا به تصویب رسیده و توسط رئیسجمهور ابلاغ شده است و سازمان هوش مصنوعی نیز تشکیل شده است. این فرصت بسیار خوبی است که حوزه سلامت به فناوریهای هوش مصنوعی پیوند بخورد. فعلاً هوش مصنوعی با پایه پلاسما در حال پیشرفت است و امیدواریم با پیشرفتهای آینده در فناوریهای کوانتومی، بتوانیم هوش مصنوعی کوانتومی را نیز به حوزه سلامت متصل کنیم.
خسروپناه با بیان اینکه به تدوین یک الگوی جامع حکمرانی سلامت نیاز داریم، عنوان کرد: تا به امروز پیشرفتهای خوبی حاصل شده است، اما بیشتر بر دولتمندی سلامت تمرکز داشتهایم؛ اکنون زمان آن رسیده که به حکمرانی سلامت بپردازیم. لازم است این الگو با نقشه جامع علمی کشور در حوزه سلامت هماهنگ باشد و مستقل از سایر حوزهها تدوین شود. هرچند پیوندهای وثیقی بین حوزه سلامت و علوم پایه، مهندسی و علوم انسانی نیز وجود دارد.
وی ادامه داد: آییننامه ارتقا در حوزه سلامت باید بهطور ویژه و ناظر به نیازهای کشور تدوین شود. در این یک سال و نه ماه حضور بنده در شورا، هیچ مصوبهای در حوزه سلامت در صحن شورا مطرح نکردم مگر اینکه تأیید وزارت بهداشت و فرهنگستان پزشکی را داشت و با مشارکت نخبگان پزشکی بود. کمیسیون سلامت را نیز با همین هدف راهاندازی کردیم و امیدواریم با همین رویکرد ادامه دهیم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از نخبگان و اساتید حوزه سلامت تقاضا دارم که در مسائل سلامت، بهویژه پیشگیری و درمان، مشارکت حداکثری داشته باشند. سیاستهای شورای عالی انقلاب فرهنگی باید مبتنی بر نظرات نخبگان و در راستای رفع نیازهای مردم باشد.
انتهای پیام/