دانش در دانشگاهها تنها آموزش نیست؛ آیندپژوهی و فرهنگسازی اولویت دانشگاهها باشد
به گزارش خبرنگار آنا، کارگاه «نقش دانشگاهیان در مهندسی تربیت تقریبی در بوشهر» با حضور مسیب داوری دبیر کارگروه تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
دبیر کارگروه تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست تخصصی با تأکید بر اینکه وحدت تنها نباید در مذهب شکل بگیرد، اظهار کرد: وحدت در میان اقوام و عقاید هم ضروری است و تجلی اقوام، مذاهب و حوزهها باید در دانشگاه ایجاد و به جامعه مستولی شود و نخستین گام در ایجاد وحدت، تعامل و گفتوگو، جریانسازی است.
داوری با تأکید بر اینکه دانشگاه محل اجماع نظر اندیشمندان است، ادامه داد: دانشگاهها و مکانهای اندیشهورزی جامعه، بیانگر سطح اجتماعی کشورها هستند.
وی با اشاره به اهمیت فعالیت دانشگاهها در عرصه فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد: دانشگاه زنده نسبت به مسائل پیرامونی خود هوشمندانه رفتار و ارتباط برونسازمانی مستمری برقرار میکند.
دبیر کارگروه تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری عنوان کرد: ایشان همواره به الزامات و راهبردهای مؤثر درباره احیای کرامت انسانی درراستای تحقق امت واحده اسلامی تأکید میفرمایند، در حقیقت، ایران عضوی مهم از جهان اسلام است و نباید به صورت بخشی و جزئی به مسائل نگریست.
داوری با بیان اینکه دانش در دانشگاهها تنها آموزش نیست، ادامه داد: پیروزی در دوراندیشی و آیندهپژوهی است و دانشگاه باید فرهنگساز باشد.
مشاور قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه دشمن در دشمنی خود هوشمندانه عمل میکند، خاطرنشان کرد: آسیبشناسی، نیازسنجی و طرح مباحث پژوهشی و تخصصی نخبگانی همگرایانه و وحدتبخش با مرجعیت علمی تمدنساز برای ارائه راهحلهای مسائل محوری، اولویتدار و گسلهای تفرقه و تجزیهطلبی بین امت واحده اسلام ضروری است.
داوری با بیان اینکه جامعهای که در علم، تکنولوژِی روز و زندگی، مصرفکننده باشد در بحث تمدنسازی منفعل است، یادآور شد: بهرهگیری از تکنولوژی، رسانه، هنر و روشهای نوین تبلیغ امروزین برای نشر، گسترش، تعمیق و ارتقای وحدت امت لازم است.
انتهای پیام/