دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 آبان 1403 - 09:22

پیوند مستحکم‌ دانشگاه و صنعت با اجرای طرح پویش

پیوند مستحکم‌ دانشگاه و صنعت با اجرای طرح پویش
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: دانشجو باید بتواند بعد از فراغت از تحصیل با مهارت وارد بازار کار شود و پیوند بین دانشگاه و صنعت با اجرای طرح پویش مستحکم‌تر خواهد شد. 
کد خبر : 937738

به گزارش خبرنگار آنا، مجتبی ملکی‌چوبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در جلسه شورای این دانشگاه که در محل مصلای بزرگ امام خمینی(ره) رشت برگزار شد با محکوم کردن حرکات شیطنت‌آمیز صهیونیسم در منطقه با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و دستاورد‌های این دانشگاه اظهار کرد: یکی از دستاورد‌های نظام و انقلاب، وجود دانشگاه آزاد اسلامی است، دانشگاهی که از اردیبهشت ۶۱ با کمک یک‌میلیون تومانی حضرت امام (ره) آغاز به فعالیت کرده و اکنون با گذشت چهار دهه از عمر دانشگاه، تبدیل به شجره طیبه در نظام و انقلاب شد.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی که به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان امروز مطرح است با بیش از ۳۰۰ واحد و مرکز آموزشی فعال آموزشی افتخار دارد زنجیروار از کودکی تا فراغت از تحصیل آنان تا مقطع دکتری تخصصی آموزش ارائه کرده و حتی به مرز‌های داخلی کشور بسنده نکرده و در کشور‌هایی مانند لبنان، سوریه، عراق، انگلستان، امارات و کشور‌ها دارای شعبه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان عنوان کرد: رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه آموزش به سمت رویکرد تعالیم محور و مهارت محوراست که در آن دانشجو هیچ تخصص و مهارتی ندارد و به شدت دنبال آن هستیم که در فضای این دانشگاه دانشجویان به سمت رویکرد مهارت محور و تعالیم محور سوق داده شوند اکنون در حوزه مدارس سما با تغییر مأموریت به سمت تربیتی در حوزه دانشگاه به سمت تربیت دانشجویان ماهر حرکت می‌کنیم. استان گیلان دارای ۵ هزار دانشجوی مهارتی بوده تا دانشجو بتواند بعد از فراغت از تحصیل با این مهارت وارد بازار کار شود و پیوند بین دانشگاه و صنعت با اجرای طرح پویش مستحکم‌تر خواهد شد. 

ملکی‌چوبری اضافه کرد: همه مدیران و ارکان دانشگاه سعی در حرکت به سمت مأموریت دانشگاه که آن تبدیل سکوی مبدل دانایی به توانایی است، دارند یعنی از این علم و دانش فضای دانشگاه در راستای مهارت اشتغال آفرین و کارآفرین در کنار صنعت استفاده کرده و پیوند بین دانشگاه و صنعت را برقرار می‌کنند که آن تعبیر بر استارت تبدیل مبدل دانایی به توانایی است.

وی ادامه داد: این اولین جهشی است که در حوزه آموزش دانشگاه انجام شد و در این راستا توانست با معرفی بالغ‌بر ۳۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌آزاد اسلامی گیلان به‌عنوان دانشمندان یک درصد، دو درصد و سرآمدان علمی به جهان علم معرفی کند و بتواند با علم خود به کمک رفع مشکلات استان رود با مسئولان استانی همراه شود مانند انعقاد قرارداد ۱۰۰ میلیارد تومانی جمع‌آوری آب‌های سطحی شهرداری خمام که نشان‌دهنده حرکت دانشگاه آزاد اسلامی به سمت حرکت به سوی حل مسئله است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان تأکید کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی به معنای واقعی آن دانشگاه است با نگاه تحول گرایانه به‌جز درآمد‌های متکی به شهریه به فعالیت‌های اقتصادی درآمدزا توجه زیادی شده با توجه به تأکید به فعالیت‌های اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی تا سال ۱۴۰۵، حدود ۳۰ درصد از درآمد‌های دانشگاه باید به سمت فعالیت‌های اقتصادی رفته تا بتواند پاسخگوی هزینه‌های خود باشد.

ملکی‌چوبری افزود: یکی از این فعالیت‌ها، فعال کردن کلینیک‌های گیاه‌پزشکی در استان بوده که اکنون در حال کمک به صادرات استان و با دارا بودن استاندارد‌های لازم مشغول فعالیت‌های اقتصادی در بخش صادرات و کمک به رفع مشکلات استان گیلان در امر صادرات محصولات کشاورزی و ارزآوری برای استان است.

وی مطرح کرد: فعالیت‌ها در حوزه فرهنگی در گذشته تکلیفی و بسیار تأکید بر اثرگذار بودن برنامه‌ها در فضای دانشگاه بود؛ اما با ارائه پیشنهاد‌ها زیاد مقرر شد هر یک از اعضای هیئت علمی و استادان موظف می‌شوند در کنار فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه نیز شرکت کنند تا بتوانند با اخلاق اثرگذار استادان نسبت به پیشبرد اهداف فرهنگی در دانشگاه‌ها و فضا‌های مجازی کوشا باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب