دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

«کمی شبیه مارادونا» روی صحنه می‌رود/روایتی از بازی و زندگی روی صحنه تئاتر

«کمی شبیه مارادونا» روی صحنه می‌رود روایتی از بازی و زندگی روی صحنه تئاتر
نمایش «کمی شبیه مارادونا» به تهیه کنندگی، نویسندگی و کارگردانی میثم زندی آبان ماه ۱۴۰۳ به مدت ۳۰ شب در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر به روی صحنه می‌رود.
کد خبر : 928255

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «کمی شبیه مارادونا» دارای دو بازیگر (یک دختر و یک پسر) بوده و از ۱۵ اپیزود تشکیل شده است.

این نمایش روایت دو بازیگر جوان، فاطمه و پژمان است که عاشق بازیگری بوده و با یکدیگر رابطه نزدیکی دارند و سال‌هاست یکدیگر را در تئاتر همراهی می‌کنند. زندگی آنها در این نمایش به دو بخش روی صحنه و پشت صحنه تقسیم می‌شود. نمایش به صورت غیرخطی، راوی زندگی این دو بازیگر در صحنه و خارج از صحنه تئاتر می‌باشد.

۱۵ اپیزود چند دقیقه‌ای که در بسیاری از موارد با یکدیگر، ارتباط داستانی واحد و منسجمی نداشته و در نهایت، مانند یک کلاژ، طرحی از زندگی بازیگرانش خواهد شد. فقدان انسجام روایی، نقص در اجرا و عدم تکامل روایت‌ها، مضامین، بدن و بیان بازیگر‌ها در نقش، از مولفه‌های اصلی اجرا محسوب می‌شود. انتزاع گرایی و عینیت تجریدی در ارکان و عناصر اجرا از شاخص‌های بنیادین این اثر می‌باشد.

فاطمه زندی و پژمان حسینی، دو بازیگر اصلی این نمایش هستند که سالهاست با هم همکاری دارند و در نمایش هایی، چون مهتاب در انتظار، گنبد تن... غلغل روح...، مجلس شبیه رستم و سهراب، زاویه، سوءتفاهم، قبرم زیر پا‌های توست، افسانه مانلی، خرده جنایت‌های زناشوهری، اولئانا، فراموشی، افرا، شب هزارو یکم و... به صورت مشترک و با عنوان بازیگر روی صحنه حضور داشتند.

میثم زندی، استاد دانشگاه، پژوهشگر، مولف و مترجم کتب و مقالات هنری و ادبی، دانش آموخته دکتری تخصصی رشته پژوهش هنر از دانشگاه تهران، مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری نیما یوشیج و مدیر آموزشگاه هنر‌های نمایشی پیشدادیان، مدیرعامل سابق انجمن هنر‌های نمایشی استان مازندران است. وی بیش از ۳۰ نمایش را کارگردانی و جهت اجرای عمومی و حضور در جشنواره‌های مختلف خلق کرده است. از مهمترین آثار کارگردانی این هنرمند، نمایش‌هایی، چون افسانه مانلی نوشته میثم زندی، افرا نوشته بهرام بیضایی، اولئانا نوشته دیوید مامت، فراموشی نوشته میثم زندی، خرده جنایت‌های زناشوهری نوشته اریک امانوئل اشمیت، شب هزارو یکم نوشته بهرام بیضایی، قبرم زیر پا‌های توست نوشته میثم زندی، کلفت‌ها نوشته ژان ژنه، سوءتفاهم نوشته آلبر کامو، ابوذر نوشته رضا دانشور، زاویه نوشته غلامحسین ساعدی، تثلیث نوشته میثم زندی، من نمی‌خواهم بمیرم نوشته میثم زندی، ضیافت نوشته بهرام بیضایی و ... می‌باشد.

الهام نوری، پژمان دادخواه، ناصر رحیمی، مهرعلی میران و اردلان ملک زاده از سایر همکاران این گروه هستند که در بخش‌های مختلف هنری این نمایش حضور دارند. دکتر مهربانو حصاری از انجمن علمی آموزشی زبان و ادبیات فارسی خراسان رضوی، پشتیبان تولید این نمایش می‌باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب