دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
گزارش آنا از آیین تجلیل بانوان ستایشگر و مداح؛

طباطبایی: شهادت برای اسماعیل هنیه یک مقام بود/راه مقاومت ادامه خواهد داشت

طباطبایی: شهادت برای اسماعیل هنیه یک مقام بود راه مقاومت ادامه خواهد داشت
نشست تخصصی بانوان ستایشگر، شعرای آیینی و سخنوران با تجلیل از بانوان فعال، مداحی و شعر خوانی برگزار شد.
کد خبر : 925273

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین نشست تخصص سخنوران، ستایشگران، شعرای آیینی با محوریت جهاد روایتگری بانوان در حاشیه اجلاس پیرغلامان و خادمان حسینی با حضور محمدمهدی فداکار، استاندار استان کرمان، مریم طباطبایی، مشاور بانوان استاندار استان کرمان، خانم دکتر کلانکی مشاور بانوان سازمان صدا و سیما، دکتر گنجی رییس سومین نشست سخنوران و بانوان دعوت شده مداح، ذاکر اهل بیت (ع) و شعرا دهم مرداد ماه در سالن استانداری استان کرمان برگزار شد.

مریم طباطبایی در ابتدای صحبت‌های خود با تسلیت شهادت شهید مقاومت، اسماعیل هنیه گفت: شهادت برای اسماعیل هنیه یک مقام بود، اما دلم آرام گرفت زمانی که پیام انتقام سخت رهبر حکیم انقلاب را شنیدم که به زودی بدان بشارت دادند و امیدوارم به زودی ریشه کن شدن رژیم منحوس و کودک کش اسرائیل را شاهد باشیم.

وی در ادامه افزود: من امروز افتخار نوکری کسانی را در این جلسه دارم که عاشق حسین بن علی (ع) هستند اگر خداوند بخواهد تمام خیر و خوبی را به کسی اعطا کند، همان است که به شما داده و آن هم محبت اهل بیت (ع) است. خداوند به ما عنایت کرده در فتنه‌های آخرالزمان که دین نگه داشتن آتش کف دست است، هر لحظه ممکن است بلغزیم پس باید مراقب دینمان باشیم و پناه ببریم به خاندان اهل بیت (ع).

نقش روایتگری و جاودانگی مقاومت از نگاه قرآن

سپس مریم حاج عبدالباقی دکترای علوم قرآنی و پژوهشگر در موضوع نقش روایتگری و جاودانگی دیدگاه مقاومت از قرآن در صحبت‌هایی گفت: وظیفه‌ای که موسی به هارون می‌سپارد بسیار دشوار است و می‌گوید که از راه مفسدین اطاعت نکن و این هم از طریق اصلاح گری صورت می‌گیرد. کاری که اکثریت ما که دراین محل مادر و خواهر هستیم در زندگی مان انجام دادیم. موسی به هارون این ماموریت را سپرد و هارون شکست خورد، اما یوسف پس از آن توانست و پیروز شد.

حاج عبدالباقی با اشاره به افرادی که فرزندان این آب و خاک هستند، اما سبک زندگی شان هیچ بویی از فرهنگ ایرانی اسلامی نبرده و مقابلشان خانواده ایی را داریم که آرزوی شهادت و زندگی به این سبک دارند، گفت: ما باید تلاش کنیم تا جامعه مان بیشتر ازاین دو قطبی نشود هر چند کار دشوار و دیربازده‌ای باشد، اما راه همین است. در نهایت انبیا تمام عمرشان را اصلاح گری کردند، جنگ‌هایی اگر شده آغازگرشان آنها نبودند، حتی پیغمبر (ص) وقتی مکه را فتح کرد گفت من کسی را نمیکشم تا نگویند، چون مسلط به شهر شد دست به کشتار زد!

وی خطاب به بانوان ستایشگر گفت: خواهران، دختران و مادران من در تبلیغ و شعرخوانی تان خدا را فراموش نکنید. ما اجازه نداریم از سیره قرآن و چهارده معصوم عدول کنیم، ابتدا و انتها فقط خداوند است. نکته دیگر باید عزاداری را از حضرت زینب (ص) فرا بگیریم و خطبه ایشان را جلو قرار دهیم وروششان را استفاده کنیم. ما حق نداریم برای سوزاندن دل مردم عزت آنها را پایمال کنیم. معصومه شجاعی مداح اهل بیت (ع) سپس به مداحی برای اهل بیت (ع) و امام حسین (ع) پرداخت.

طباطبایی: شهادت برای اسماعیل هنیه یک مقام بود/راه مقاومت ادامه خواهد داشت

روایتی از سوی بانویی پژوهشگر در کشورهای عراق و سوریه

زهره یزدان پناه نویسنده، پژوهشگر، منتقد و روایتگر حماسه‌های سال‌های دفاع مقدس نیز در صحبت‌هایی عنوان کرد: من بیش از سی و پنج سال مشکل صوتی تنفسی دارم و به خاطر صدایم عذر میخواهم، اما معتقدم هیچ چیز نباید مانع حرکت انسان شود. رهبری در دیدارشان با اهالی قلم سال‌ها پیش تأکید کردند که شما روایت کنید، اگر شما روایت نکنید دشمن روایت خواهد کرد و دروغ تحریف شده را روایت می‌کند. همین نهضت روایت و اهمیتش همین بس که ما پس از واقعه عاشورا از جانب حضرت زینب می‌بینیم چرا که ایشان مدیریت بحرانی قوی، ولایتمداری و در کنارش هنر روایتگری داشتند و آقا این روایتگری را به عنوان جهاد تبیین یاد می‌کنند.

وی در ادامه افزود: ۵۰ سال پس از رحلت پیامبر روایت دست دستگاه بنی امیه بود و چنان قوی عمل کردند که وقتی امیرالمومنین (ع) در مسجد کوفه به ضربت می‌رسند، مردمی که می‌شنوند ایشان در محراب مسجد ضربت خوردند، مردم می‌گویند مگر علی نماز می‌خواند. این حرف‌ها را کسانی میزنند که در نزدیکی امام بودند. پس این روایت دست رسانه‌ای است که پرقدرت عمل می‌کند. اما پس از عاشورا حضرت زینب (س) ورق را برمیگرداند و روایت را در دست می‌گیرد. پس روایتگر باید نگرشش مبتنی بر ایمان باشد و ایمان هم مبتنی بر شناخت، آگاهی، معرفت و مبنای عقلانیت است.

وی در پایان گفت: ما دیشب سر مزار حاج قاسم سلیمانی بودیم و نمی‌دانستیم امشب از تهران میهمان خواهد داشت، گرچه درگذشت اسماعیل هنیه تلخ بود، اما شهادت گوارای وجودشان باشد و راه مقاومت همچنان ادامه خواهد داشت. در بخش دیگر از مراسم چند شاعر بانو آشتیانی، نژادابراهیمی، خرمی، کرباسی و رجائی به شعرخوانی پرداختند. سپس گروه سرود مصباح الهدی به اجرای برنامه پرداختند.

سپس رونمایی از کتاب «شعر رییسی عزیز» نوشته افسر فاضلی شهربابکی با حضور مسئولان  و نویسنده کتاب صورت گرفت. مراسم تجلیل از پیرغلامان ستایشگر بدین شرح انجام شد: بانوان فردوس کوچک زاده، حاجی زاده، خانم امیری، مغفوری، مجیدی، کریمی، توکلی، زه تاب، کرمانی، بلوچی، صغری عزیزانی، ابوحیدری، رحیمه سادات مهدوی، عترت سادات سیدخاموشی، فریبا کاکایی، فخرالقا عباسی، عصمت حسنی، زینب نیکوسخن

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب