سرمایهگذاری ۷۰۰ میلیارد دلاری چین در صنعت حمل و نقل
به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، شبکه حمل و نقلی چین به ویژه ایجاد خطوط راه آهن تندرو به سرعت در حال گسترش است و انتظار میرود این سرمایهگذاری برای سه سال آینده مناطق محروم و دورافتاده کشور را به شبکه حمل و نقل مرتبط کرده و شبکههای ریلی و جادههای شوسه در مناطق پیرامونی کشور احداث شود.
همزمان چین میکوشد تا تقریبا همه مردم این کشور حتی در نقاط بسیار دور دست به یک شبکه قابل اطمینان حمل و نقل دسترسی داشته باشند.
کمیسیون اصلاحات چین در گزارشی اعلام کرد که در این مدت، اجرای حدود ۳۰۰ طرح زیربنایی در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است.
قرار است با این سرمایه، شبکه ریلی و جادهای در بسیاری از مناطق ضعیف و دورافتاده که از حداقل داشتن چنین امکاناتی محروم بودهاند، ایجاد شود.
کمیسیون مزبور خاطرنشان میکند که باید تا سال ۲۰۲۰ میلادی برنامه فقرزدایی را تکمیل و کاری کرد که هیچ شهروند چینی دیگر زیر خط فقر نباشد و ساخت این شبکه برای نقاط دوردست بخشی از این راهبرد است.
بنا بر اعلام این سازمان، زمانی که افراد در مناطق دورافتاده و تقریبا منزوی، به شبکه ریلی و جاده ای ارتباط داشته باشند بتدریج از فقر نیز خارج شده و فرصتهای بهتری برای زندگی و کار پیدا خواهند کرد.
چین در همین ارتباط در حال ایجاد کوریدورهای بزرگ ریلی و جاده ای بین استان ها و مناطق شمالی و نواحی ضعیف در اطراف پایتخت و همچنین ایجاد چنین شبکههایی در دلتای رود مروارید و رود یانگ تسه است.
مسافت کل راهآهن چین تا پایان سال ۲۰۱۵ به بیش از ۱۲۰ هزار کیلومتر رسید که در این زمینه در مقام دوم جهان قرار دارد. فقط در این سال ۹ هزار کیلومتر به خط آهن این کشور افزوده شد.
هم اکنون مسافت کل خط راه آهن سریعالسیر در این کشور بالغ بر ۱۹ هزار کیلومتر است که داشتن این مقدار خطآهن چین را در مقام نخست جهان قرار داده است.
در سال ۲۰۱۵ میلادی چین ۶۱ پروژه جدید راهآهن اجرا کرده که از جمله آنها میتوان به خط آهن ۴۲۰ کیلومتری در منطقه «سین کیانگ» و خط آهن ۵۰۸ کیلومتری «یوشی» تا «موهان» اشاره کرد.
انتهای پیام/