علایم سرطان دهان چیست؟
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر مهدی خواجوی در آستانه برگزاری دومین سمینار دو روزه تومورهای سر و گردن، گفت: این سمینار از سی و یکم تیر ماه تا اول مرداد در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد با حضور پزشکان داخلی برگزار خواهد شد.
رئیس دومین سمینار تومورهای سر و گردن، با بیان اینکه تومورهای حفره دهان و حلق از مهمترین محورهای برگزاری این سمینار است، خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل افزایش آلودگیهای محیطی، غذایی، استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکی این دسته از تومورها در کشور شیوع یافته است.
وی افزود: تومورهای حفره دهان و حلق جزو تومورهای ناحیه سر و گردن هستند که اگر به موقع تشخیص داده شود قابل درمان خواهد بود در غیر این صورت با پیشرفت بیماری، تومور حالت بدخیم و کشنده پیدا خواهد کرد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ادامه یادآور شد: به محض تشخیص تومورهای حفره دهان و حلق جراحی آغاز خواهد شد و در مراحل دیگر برای بهبود کامل بیمار باید مورد رادیوتراپی و شیمی درمانی قرار بگیرد.
رئیس دومین سمینار تومورهای سر و گردن، با بیان اینکه تومورهای حفره دهان و حلق در سنین بالا و در افرادی که سیگار و مواد دخانی مصرف می کنند از شیوع بالاتری برخوردار است، یادآور شد: بنابراین پرهیز از استعمال مواد دخانی و قرار نگرفتن در معرض دود ناشی از آن میتواند در کاهش احتمال بروز این بیماری موثر باشد.
وی درباره علائم این بیماری گفت: زخم یا توده در ناحیه دهان، خونریزی مشکوک در ناحیه دهان و حلق، اختلال در تکلم، بلع و جویدن از علائم تومورهای حفره دهان و حلق است.
انتهای پیام/