دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست خبری عوامل برنامه مطرح شد؛

تشریح بخش‌های جدید «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳/ میکروفونی که مصداق بیت‌المال است

تشریح بخش‌های جدید «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳  میکروفونی که مصداق بیت‌المال است
نشست خبری عوامل برنامه رادیویی «جوان ایرانی سلام» ظهر امروز (چهارنشبه نوزدهم اردیبهشت) با اجرای احسان ناظم بکایی در اداره کل روابط عمومی سازمان صداوسیما برگزار شد.
کد خبر : 910255

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتبی حسنی تهیه‌کننده، عطیه عسکری سردبیر، مریم ابوالحسنی مستندساز، مهدی مفیدی گوینده، میثم کریمی کارشناس رویداد‌های روز و ایمان سلطانپور کارشناس ورزشی این برنامه رادیویی حاضران دراین جلسه بودند.

۲۵۴ تماس با سامانه ۱۶۲ برای ارتباط با عوامل «جوان ایرانی سلام»

مجتبی حسنی تهیه‌کننده «جوان ایرانی سلام» گفت: قبل از این جلسه، این توفیق را داشتیم که به صورت بی‌واسطه و از طریق سامانه ۱۶۲ پاسخگوی تلفن‌های مخاطبان برنامه باشیم. خدا را شکر ۲۵۴ تماس از سوی شنوندگان رقم خورد و بازخورد‌های خوبی گرفتیم که انگیزه ما را برای ادامه تولید این برنامه افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: ما یک برنامه تخصصی و موضوعی نیستیم، بلکه یک مجله صبحگاهی هستیم و حتماً باید ویژگی‌های یک برنامه رادیویی صبحگاهی از جمله ریتم خوب و نشاط و سرگرم سازی را داشته باشیم. از طرف دیگر، نباید از موضوعات روز و اطلاع رسانی به مخاطب هم غافل باشیم.

نشست خبری عوامل برنامه رادیویی «جوان ایرانی سلام»////

تغییرات «جوان ایرانی سلام» در سال ۱۴۰۳

حسنی درباره تغییرات برنامه در سال جاری نیز عنوان کرد: از دوهفته پیش، سه بخش تعاملی و یک بخش چالشی را به برنامه اضافه کرده‌ایم. بخشی را تحت عنوان «رفیقم کجایی» را داریم که با استقبال مخاطبان مواجه شده است. آیتمی را تحت عنوان «ترفند‌های طلاییم در برنامه تعبیه کرده ایم که پرطرفدار شده است. بخش مرور اخبار ورزشی را با خانم دکتر محمودوند داریم که با استقبال بانوان علاقه‌مند به این حوزه همراه شده است ضمن این که اخبار و تحلیل‌ها و پیشنهادات گردشگری را هم به برنامه افزوده‌ایم.

در ادامه، سردبیر برنامه «جوان ایرانی سلام» عنوان کرد: ویژگی این برنامه این است در سال‌هایی که پخش شده از معدود برنامه‌هایی است که تقریباً با هر کدام از مخاطبان رادیو و به ویژه رادیوجوان که صحبت می‌کنیم آن را شنیده‌اند و مخاطب عام دارد. درست است که رادوی جوان یک شبکه تخصصی رادویی است، اما گستره مخاطبان ما بسیار وسیع است و از جوانان و مردم عادی تا مدیران و افراد متخصص در سنسن مختلفرا شامل می‌شود که این موضوع کار ما را هم سخت می‌کند.

عطیه عسکری اظهار کرد: امروز در تلفن‌هایی که در سامانه ۱۶۲ داشتیم، تعداد زیادی از شنوندگان با استقبال از بخش‌های خبری و ورزشی، پیشنهاد افزایش زمان برنامه را داشتند. اگر بخواهیم این پیشنهاد‌ها را عملیاتی کنیم، برنامه «جوان ایرانی سلام» به جای دوساعت باید چهار ساعت شود؛ در حالی که ما یک مجله صبحگاهی هستیم و در نتیجه نمی‌توانیم به صورت تخصصی وارد فضا‌های گوناگون شویم.

وی افزود: البته عزیاین که امرزو در این جلسه حاضر هستند همه همکاران وعوامل برنامه نیستند. در مجموع حدود ۲۰ نفر در بخش های مختلف برای تولید این برنامه همکاری می‌کنند تا شنوندگان روز خودشان را با یک برنامه شاد آغاز کنند.

تریبونی که مصداق بیت‌المال است

مهدی مفیدی گوینده این برنامه رادیویی نیز گفت: من از روز اول که وارد فضای رادیو شدم این توصیه پدر و مادرم آویزه گوشم بود و آن را تکرار می‌کردم که «اگر از بیت‌المال چیزی در اختیار تو باشد، موظف هستی که از آن درست استفاده کنی». تریبون و میکروفون «جوان ایرانی سلام» را هم بیت‌المال می‌دانم و باید از آن در مسیر حقوق مردم استفاده کنم.

وی افزود: در برنامه‌ای که از ساعت ۶ صبح تا ۸ صبح برای گستره وسیعی از مردم پخش می‌شود. نباید مشکلات شخصی و خستگی خودم را به استودیو بیاورم. یک بار اتفاق بدی برای من پیش آمد. مادربزرگم که یکی از عزیزترین افراد زندگی من بود و سال‌ها در کنا راو زندگی کرده بودم فوت کرده بود و من باید صبح روز بعد برای اجرای برنامه به استودیو می‌آمدم؛ آن روز به گونه‌ای برنامه را اجرا کردم که انگار بی‌غم‌ترین آدم روی زمین هستم.

نشست خبری عوامل برنامه رادیویی «جوان ایرانی سلام»////

انتقال رفاقت و همدلی از داخل استودیو به خانه مخاطبان

میثم کریمی کارشناس رویداد‌های روز این برنامه نیز عنوان کرد: من در برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی صبحگاهی فراوانی به عنوان گوینده و مجری حضور داشتم، اما باید بگویم «جوان ایرانی سلام» پرمخاطب‌ترین برنامه‌ای بوده که با آن همکاری داشته‌ام. رادیو رسانه گرم و محترمی است و مخاطبان وفادار زیادی دارد. امروز شاید نود درصد از مخاطبانی که با مجموعه ۱۶۲ تماس گرفتند از برنامه راضی بودند. بخش عمده این رضایت مخاطب ناشی از رفاقت و همدلی بین عوامل است که به مخاطب هم منتقل می‌شود.

ایمان سلطانپور کارشناس ورزشی نیز عنوان کرد: وقتی ما در استودیو پیام‌های لحظه‌ای مخاطبان را می‌بینیم انگیزه پیدا می‌کنیم تا اطلاعات خودمان را به روز کنیم و از تحلیل‌ها و اتفاقات عقب نمانیم. برای من فرق نمی‌کند که آیا مسابقه فوتبالی که قرار است نیمه شب پخش شود، حساس هست یا نه؛ من آن را دنبال می‌کنم و سعی می‌کنم صبح زود هم در استودیو حاضر شوم. در جام جهانی قبلی (۲۰۲۲ قطر) بسته پوششی ویژه‌ای داشتیم که ان شاالله در مسابقات المپیک و یورو هم که در پیش داریم همراه مخاطبان ورزشدوست «جوان ایرانی سلام» خواهیم بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب