سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامهای برای حضور دانشبنیانها دارد؟
علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در مورد نقش شرکتهای دانشبنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هماندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکتهای دانشبنیان برگزار شد. میتوان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بخش مراجعه به شرکتهای دانشبنیان از سازمانهای پیشرو بوده است.
صفایی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی، سالهای اخیر در حوزههای مختلف بهخصوص تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکتهای دانشبنیان بهرهگیری کرده است.
بهرهگیری از خدمات شرکتهای دانشبنیان
مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد: این سازمان به عنوان یک سازمان پیشرو با الگوبرداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بهکارگیری فناوریهای نوین همواره نگاه مثبتی به بهرهگیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکتهای دانشبنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساختها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساختهای جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش میکند.
معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست؛ اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی بوده و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.
صفایی اعلام کرد: بهطور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.
تأمین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکتهای داخلی
به گفته مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکتهای داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد.
انتهای پیام/