برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
جواد عبدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی محلی به همت دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد، ادارهکل میراث فرهنگی استان خراسانشمالی، شهرداری بجنورد و هیئت ورزشهای بومی محلی و روستایی بجنورد در محوطه باز دانشگاه آزاد بجنورد برگزار شد.
وی بیان کرد: اسفند سال گذشته برای برگزاری این جشنواره جلسات متعدی با ارگانهایی همچون شهرداری، ادارهکل میراث فرهنگی و هیئت ورزشهای بومی محلی و روستایی استان برگزار شد تا بتوانیم با برنامهریزیهای لازم این جشنواره را در روز معلم در دانشگاه برگزار کنیم.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد تصریح کرد: طنابکشی، دوزپا، دارت، لی لی و هفت سنگ از جمله رشتههای ورزشی بودند که دانشجویان و دانشآموزان زیادی بالغ بر دو هزار نفر برحسب علاقهمندی خود در این رشتهها شرکت کردند که پس از داوری مسابقات توسط مسئولان حوزه تربیتبدنی دانشگاه به نفرات برتر نیز جوایزی اهدا شد.
عبدی با اشاره به برنامههای متعدد این جشنواره افزود: این جشنواره با استقبال بسیار خوب دانشجویان و دانش آموزان همراه بود و کانونهای فعال دانشگاه نیز از جمله کانون دست آرا حضور پررنگی در این جشنواره داشتند.
وی ضمن بیان فعالیتهای کانون دست آرا گفت: به همت دانشجویان فعال در کانون دست آرا دانشگاه آزاد بجنورد، در بازارچه فروش، دست سازهای دانشجویی نیز به عرض نمایش گذاشته شد که با استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان همراه بود.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در این جشنواره برپایی سیاه چادرهای عشایری بود که با پخت غذاهای محلی، فروش محصولات لبنی محلی همراه بود.
عبدی با بیان اینکه این جشنواره برای نخستین بار به صورت دانشگاهی در سطح استان برگزار شده، افزود: جشنوارههای اینچنینی به صورت جداگانه در استانها توسط ارگانهای متولی مختلفی برگزار میشود، اما این جشنواره با توجه به ماهیت فرهنگی و ورزشی که داشت برای نخستین بار در سطح استان و در سطح کشور در واحد دانشگاهی بجنورد برگزار شد.
وی ضمن قدردانی از حوزه تربیتبدنی واحد بجنورد و بخش فرهنگی و کانونهای دانشجویی دانشگاه بیان کرد: باتوجه به پیگیریهای لازم به دنبال این فرصت هستیم که چنین جشنوارههایی که موجب ایجاد شور و نشاط در بین افراد میشود را توسعه و گسترش دهیم تا بتوانیم علاوه بر ایجاد فضایی شاد و مفرح در راستای آشنایی و نزدیکی بیشتر جامعه دانشگاهی با فرهنگی بومی محلی گامی برداشته باشیم.
انتهای پیام/