دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 خرداد 1395 - 16:02
در دانشگاه علوم و فنون فارابی

ششمین همایش «صیاد، الگوی ماندگار» برگزار شد

ششمین همایش صیاد، الگوی ماندگار به میزبانی دانشگاه علوم و فنون فارابی و با حضور فرماندهان و مسئولان عالی رتبه ارتش جمهوری اسلامی ایران و خانواده شهید سپهبد صیاد شیرازی برگزار شد.
کد خبر : 90432

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در این مراسم که هر ساله به میزبانی یکی از دانشگاه‌های افسری ارتش و به جهت تبیین اندیشه‌های ماندگار شهید صیاد شیرازی به عنوان الگویی ماندگار، برای دانشجویان برگزار می شود، امیر سرتیپ حبیبیان، رئیس سازمان حفاظت اطلاعات ارتش طی سخنان کوتاهی به تبیین اندیشه های شهید صیاد شیرازی پرداخت و گفت: شهید صیاد، عالِمی بود که با استفاده از دانش خود مخلصانه عمل می کرد و از آنجا که خداوند خود پذیرای اخلاص بندگانش می باشد او را پذیرفت و نام و یاد این شهید بزرگوار را جاودانه ساخت.


حبیبیان با اشاره به نام نیک شهید صیاد شیرازی، افزود: شهید صیاد یک الگوی کاربردی، ماندگار و راهبردی برای نظامیان، دانشجویان و دیگر افراد است به نحوی که اندیشه ها و عملکرد او امروز هم مورد نیاز می باشد.


همچنین در این مراسم، امیر سرتیپ ناصر آراسته، جانشین رئیس گروه مشاورین نظامی مقام معظم رهبری و رئیس هیئت معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی که از همرزمان این شهید بزرگوار نیز می باشد طی سخنانی با اشاره به اینکه شهید صیاد در تمام مقاطع عمر خود الگو بود، علت ماندگاری نام و یاد این شهید بزرگوار را اخلاص در عمل برشمرد و افزود: شهید صیاد شیرازی برای همه اقشار جامعه ما از سرباز گرفته تا فرماندهان نیروهای مسلح و حتی مردم عادی کوچه و بازار الگو بود.


سرتیپ آراسته در ادامه به الگو بودن شهید صیاد شیرازی حتی پس از شهادت اشاره کرد و گفت: از آنجا که اندیشه های شهید صیاد بسیار والا و الهی بود و اعمال او از اندیشه های بزرگش نشأت می گرفت، پس از شهادت نیز به عنوان الگویی برای همگان شناخته می شود.


رئیس هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی، هیئت معارف جنگ، آشنا کردن دانشجویان دانشگاه های افسری ارتش با مناطق عملیاتی و تدریس چگونگی عملیات‌های دفاع مقدس در دانشگاه‌های آجا را بخشی از اَعمال ماندگار شهید صیاد برشمرد و گفت: شهید سپهبد صیاد شیرازی یک الگوی ماندگار برای تمام اعصار می‌باشد.


امیر سرتیپ دوم بازنشسته مسعود بختیاری از پیشکسوتان دفاع مقدس و همرزمان شهید صیاد شیرازی نیز در این مراسم گفت: شهید صیاد در مقابل مسائل و مشکلاتی که بویژه در دفاع مقدس پیش می آمد، بسیار صبور بود. او همچنین علی رغم داشتن ایده و طرح های نظامی خوب و موثر هیچگاه مشورت با همکاران و حتی زیردستانش را فراموش نمی کرد و به آن بسیار اعتقاد داشت.


حجت الاسلام فخرزاده از همرزمان شهید صیاد نیز در این همایش به ارائه مطالبی پیرامون این شهید بزرگوار پرداخت و گفت: شهید صیاد شیرازی یکی از حجت های الهی بر روی زمین بود که توانسته بود با اخلاق حسنه خود همه را تحت تأثیر قرار بدهد. او از آنجا که برای خدا کار می کرد توسط خود خدا هدایت شده و در کارهایش موفق بود.


فخرزاده همچنین گفت: شهید صیاد شیرازی بزرگ می‌اندیشید و نیت های بزرگی برای اصلاح امور داشت و تمام تلاش خود را نیز در این زمینه انجام داد.


وی تصریح کرد: یکی از نکات مثبت عملکرد این شهید بزرگوار در کنار دیگر اعمال مثبتش، ایجاد وحدت بین نیروهای مسلح بود به نحوی که پس از این وحدت، پیروزی های بزرگی در صحنه نبرد نصیب رزمندگان اسلام شد.


در ابتدای این همایش فرمانده دانشگاه علوم و فنون فارابی و دبیر این همایش گزارشی از نحوه برگزاری آن ارائه کرد.


در پایان نیز از خانواده شهید سپهبد صیاد شیرازی و برگزیدگان مسابقات مقاله نویسی درباره شهید صیاد شیرازی تجلیل شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب