۷ برنامه عملیاتی برای مشارکت دانشگاه آزاد در جهش تولید
عباس علویراد، رئیس میز اقتصادی مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، هفت برنامه عملیاتی برای مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی در جهش تولید با مشارکت مردم را تشریح و بیان کرد: نخستن برنامه، مشارکت در توانمندسازی تعاونیهای موجود و تعاونیهای که جدید در سراسر کشور با استفاده از ظرفیتهای آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستانهای مختلف کشور راهاندازی میشوند، است.
وی ادامه داد: دومین برنامه عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی میتواند کمک به استفاده از ظرفیتهای ایجاد تعاونیها بهویژه در گرایشهایی که تاکنون کمتر در کشور مورد استفاده قرار گرفته است، باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، مشارکت در توسعه زنجیرههای ارزش راهبردی بر اساس مزیتهای نسبی واقعی و ظرفیتهای بالقوه در استانها ذیل بسته کاری بهرهوری و پایداری اقتصادی سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی را سومین برنامه عملیاتی برشمرد.
علویراد گفت: چهارمین برنامه، مقابله با پدیده جوانان ۱۵-۲۴ ساله غیرشاغل از طریق همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت کشور ذیل طرح آموزش تسهیلگران روستایی است؛ چراکه آنان تحصیل نمیکنند و به کارآموزی هم مشغول نیستند NEET (Not in Education, Employment or Training) و بعضاً در مناطق شهری و روستایی استانها از آنان با عنوان جمعیت خاموش بازار کار یاد میشود.
به گفته وی، برنامه عملیاتی پنجم دانشگاه میتواند مشارکت در بهبود اکوسیستم نوآوری کشور از طریق استفاده از فضای واحدهای دانشگاهی برای ایجاد زیرساخت لازم و استقرار شرکتهای دانشبنیان جدید و راهاندازی واحد تحقیق و توسعه صنایع بزرگ استانها در واحدهای دانشگاهی باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، مشارکت دانشگاه در توسعه سیستم مالی استانها و تأمین مالی فعالیتهای اقتصادی از طریق آموزش صاحبان صنایع بزرگ استانها با ساز و کارهای بازار سرمایه و ابزارهای نوین تأمین مالی در آن را برنامه عملیاتی ششم دانشگاه برشمرد.
رئیس میز اقتصادی مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشو از کمک به اصلاح ناترازی انرژی در فرآیندهای تولید و خدمات استانها با افزایش بهرهوری انرژی و با استفاده از استادان متخصص واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد بهعنوان هفتمین برنامه عملیاتی نام برد.
انتهای پیام/