لزوم توجه جدی خانوادهها به نیاز عاطفی و غریزی جوانان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در کارگاه خانواده متعالی که با حضور مسئولان و اولیای دانشجویان برگزار شد، محور خوشبختی فرزندان را خانوادهها دانست و گفت: اگر مثلث «دانشجو، دانشگاه و خانواده» را در نظر بگیریم همفکری و تعامل بیشتر خانوادهها با استادان و دانشگاه در کاستن از خطراتی که دانشجویان را تهدید میکند کارساز است.
وی ادامه داد: طرح موضوع خیلی از مشکلات باید نزد روانشناس انجام گیرد و دانشجو به صورت فردی مداوا شود. جوان دارای نشاط، شادابی و مجموعهای از فرصتهاست که باید آن را در راه صحیح هدایت کرد و به فضیلت رساند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد متذکر شد: راهزنان فکر، عقل و اندیشه جوانان با استفاده از فضای مجازی و شبهه در حال بیمار کردن فرزندانمان هستند و چون در پیشگیری موفق نبودیم در درمان با مشکل مواجه هستیم.
زارع، تمایل به جنس مخالف را یک نیاز طبیعی دانست که در دانشگاه بهدلیل قرار گرفتن در فضای مختلط بروز میکند و والدین نباید نسبت به وجود آن تغافل داشته باشند، در گام نخست دانشجو باید نفس خود را مدیریت کند.
وی افزود: وظیفه مهم دیگری که خداوند بر عهده پدران، مادران و استادان قرار داده، هدایت و مهیا کردن زمینه ازدواج آنان است، خداوند در آیه ۳۲ سوره نور میفرماید: «وانکحوا الایامی منکم و الصالحین من عبادکم و امائکم ان یکونوا فقراء یغنهم اله من فضله و اله واسع علیم».
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد افزود: امام صادق (ع) در توضیح این آیه فرمودند که توسعه زندگى در سایهى ازدواج است و کسى که از ترس فقر ازدواج نکند، به خداوند سوءظن برده است.
زارع، فطرت انسان را خداجو و پاک دانست و ادامه داد: گاهی اوقات جوان ما، با شرکت در محیط معنوی مانند راهیان نور، فطرت خداجوی او از خواب غفلت بیدار شده و مسیر خود را شناخته و بیمه میشود.
به گزارش آنا، در ادامه این نشست استادان روانشناس دیدگاههای خود را در زمینه شناخت و پرورش جوانان مطرح و به سوالات والدین شرکتکننده در این کارگاه پاسخ دادند.
انتهای پیام/