نقشه راه دانشگاهها در برگزاری جشنواره ملی نهجالبلاغه تدوین شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلام مسعود داستار مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در نشست معارفه دبیر جشنواره نهجالبلاغه دانشگاهیان استان بوشهر گفت: چارچوب اهداف جشنواره ملی نهجالبلاغه دانشگاهیان کشور کاملاً مشخص است و امید است بتوانیم مجموع فعالیتها، اهتمام همگان به نهجالبلاغه را افزایش دهیم.
وی اضافه کرد: همچنین نهجالبلاغه رویکرد و احترام مجموعههای آموزش عالی و دانشگاهیان را به سمت فهم بیشتر و عمیقتر این کتاب پندآموز اشاعه کرد تا این رویکرد در کل جامعه جاری و ساری شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه ماه گذشته جلسات استانی چگونگی برگزاری جشنواره ملی نهجالبلاغه دانشگاهیان کشور در استان بوشهر برگزار و وظایف و مسیر راه تدوین شده است، عنوان کرد: با اهتمام ویژه مدیران و مسئولان دانشگاه، دبیرخانه این جشنواره در استان بوشهر ایجاد و فعال شده است.
داستار متذکر شد: رابطین هر دانشگاه معرفی و احکام خود را دریافت کردند و به دلیل اهمیت موضوع جشنواره و اهتمام که به مولای متقیان حضرت علی (ع) و این کتاب ارزشمند در میان دانشگاهیان استان وجود دارد، کارها به طرز مطلوبی در حال اجرا و پیگری است.
وی با تأکید بر اینکه تمام تمام ظرفیتهای انسانی و برنامهای در اجرای وزین این جشنواره به خط شده است، توضیح داد: همراستا با محورهای اصلی جشنواره، برنامههایی همچون محفلهایی با حضور شاعران، محققان، نویسندگان و ... دیگر علاقهمندان به نهجالبلاغه به صورت هفتگی و مستمر در حال اجراست تا ظرفیتهای بیشمار این کتاب ارزشمند بیشتر معرفی و نهجالبلاغهخوانی ترویج و گسترش یابد و با ایجاد معرفت، آموزههای آن منجر به عمل شود.
زهد و تقوا در خط به خط نهجالبلاغه نشان داده شده است
دبیر جشنواره نهجالبلاغه دانشگاهیان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم هم در این نشست که به صورت برخط برگزار می شد با تبریک حلول ماه مبارک و ارزوی بهرهمندی از فیوضات این ماه پر خیر و برکت، گفت: نهجالبلاغه زبان حضرت علی(ع) و بیانگر شخصیت و سیره عملی و رفتاری مولا است.
حجتالاسلام طاهری با بیان اینکه زهد، تقوا، علم، ادب و انصاف مولا به خوبی در خط به خط نهجالبلاغه نشان داده شده است، ادامه داد: اگر توفیق حاصل شود و افراد جامعه با نهجالبلاغه همنشین شوند، گویی با مولا علی(ع) همنشین شدهاند و قطعاً از این همنشینی کمالات نصیب شان خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی، نهجالبلاغه را سند انقلاب اسلامی میدانند، اظهار کرد: این تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی واقعیتی عمیق است. اگر بخواهیم اگاهانه و منطقی از حکومت اسلامی دفاع کرد، با اشراف به نهجالبلاغه میسر خواهد بود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه اگر کسی به نهجالبلاغه تسلط داشته باشد به خوبی میتواند به شبهات پاسخ دهد، متذکر شد: یکی از دلایلی که شبهات در جامعه اسلامی بسیار شده، دوری از قرآن و عترت است. برعکس اما، دشمنان اسلام و کشور با تسلط بر بسیاری از ظرفیتهای اسلام، توانستهاند با ایجاد شبهات برخی از اهداف شوم خود را عملی کنند.
طاهری با اشاره به محورهای جشنواره ملی نهجالبلاغه دانشگاهیان کشور تشریح کرد: خانواده، دشمنشناسی، آرمانگرایی، مدیریت و حکمرانی که هرکدام زیر مجموعههایی دارد، از محورهای اصلی این جشنواره هستند که میتواند مهمترین هدف جشنواره که همان انس و اشراف همگان به این کتاب باشد را عملی سازد.
وی اضافه کرد: استفاده از حکمتهای امیر مؤمنان حضرت علی (ع) در تمامی برنامههای علمی، آموزشی و مسابقهای، تجلیل از شخصیتهای نهجالبلاغهای، معرفی رشته تحصیلی نهجالبلاغه و .... از مواردی هست که باید به آن پرداخت.
انتهای پیام/