دانشگاه آزاد اصفهان چگونه رتبه سوم جشنواره «امامت و مهدویت» را کسب کرد؟
محسن شریعتی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: در جشنواره «امامت و مهدویت» با توجه به رسالتی که کنگره اصلی و دبیرخانه مرکزی از طریق تهران انجام مشخص میکرد، مأموریتهایی به واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی داده و تمرکز پیرامون نهجالبلاغه سهم اصفهان شد.
وی اضافه کرد: با توجه به پیشبینی و برگزاری همایشها، وبینارها و سمینارها و فعالیتهای پیرامونی مختلفی که انجام شد، توانستیم رتبه سوم جشنواره امامت و مهدویت را در کشور به دست بیاوریم.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بیان کرد: «امامت و مهدویت» دغدغهای است که مورد توجه دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت و برای آن بنیادی تأسیس شد تا به گفتمانسازی میان دانشجویان و استادان این دانشگاه بپردازد.
شریعتی متذکر شد: حال این بنیاد برای پیشبرد اهداف خود به برگزاری جشنوارهای برای ایجاد بستر شناخت و شناساندن فرهنگ انتظار و امامت و مهدویت روی آورده و این مهم را با بهرهمندی از ظرفیتهای علمی، فرهنگی و هنری جامعه، دست یافتنی میداند.
وی یادآور شد: در این زمینه دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی معتقد است با همایشها و نشستهای اینچنینی، جریان فرهنگی در دانشگاه ایجاد و تقویت میشود.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان مطرح کرد: دکتر طهرانچی همچنین معتقد است علم و فناوری باید حول فرهنگ مهدویت باشد؛ چراکه به این صورت، فرهنگ انقلابی توسعه مییابد و بر همین اساس، امسال سومین دوره جشنواره امامت و مهدویت برگزار شد تا به گفته سیدجواد جعفری، مدیرعامل بنیاد امامت و مهدویت، ۳۱ استان و ۴۲ واحد دانشگاهی در این زمینه درگیر شده و به رقابت بپردازند.
شریعتی توضیح داد: در این میان، دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با تمرکز بر نشر معارف نهجالبلاغه و با کمک مؤسسه نهجالبلاغه اصفهان، توانسته جزء پیشتازان گفتمانسازی فرهنگ امامت و مهدویت و مروّج معارف نهجالبلاغه باشد؛ از این رو در جشنواره «امامت و مهدویت» رتبه سوم را به دست آورد.
وی افزود: برگزاری همایشهای دانشگاهی «جریانسازی فرهنگی و اجتماعی براساس آموزههای نهجالبلاغه»، «مدیریت اقتصادی بیتالمال در جهت زیست شرافتمندانه از منظر نهجالبلاغه» و «زیست سیاسی در پرتو سه اصل عزت، حکمت و مصلحت در پرتو آموزههای نهجالبلاغه»؛ همچنین برپایی کنگره بین المللی نهجالبلاغه با عنوان «راه نجات» و با تاکید بر مفهوم «زیست شرافتمندانه» از منظر نهجالبلاغه در پنج قالب زیستبوم «اقتصادی»، «سیاسی»، «مدنی و حقوقی»، «تربیتی و روانشناسی» و «فرهنگی و اجتماعی» برای رسیدن به «مدل حکمرانی» از منظر نهجالبلاغه، ایجاد «مرکز تحقیقات نهجالبلاغه دانشگاه آزاد اسلامی» در اصفهان، برگزاری کارگاه «زیست اقتصادی در نهجالبلاغه» و موارد دیگری از این دست سبب شد تا اصفهان بتواند رتبه سوم را در این جشنواره کسب کند.
انتهای پیام/