دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
اقتصاد در سالی که گذشت

کالایی که در کشور تولید نمی‌شود باید وارد شود/ چاره‌ای جز واردات کالاهای مورد نیاز نیست

کالایی که در کشور تولید نمی‌شود باید وارد شود  چاره‌ای جز واردات کالاهای مورد نیاز نیست
رئیس اتحادیه توزیع کنندگان لوازم خانگی گفت: تاکنون در رابطه با واردات محدود لوازم خانگی به ما اطلاع رسانی نشده است. در هر صورت کالایی که تولید نمی‌شود و مورد نیاز است، باید تامین شود.
کد خبر : 901201

 اکبر پازوکی رئیس اتحادیه توزیع کنندگان لوازم خانگی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا در خصوص اخبار مطرح شده در خصوص واردات لوازم خانگی گفت: تاکنون در رابطه با واردات محدود لوازم خانگی به ما اطلاع رسانی نشده است. افراد مختلفی نیز پیگیر این موضوع هستند، اما هیچ اطلاعات موثقی در این مورد وجود ندارد و وزارت صمت باید اطلاع رسانی کند.

وی ادامه داد: سابق بر این نیز بار‌ها گفته شده است که کالایی که در کشور تولید نمی‌شود باید وارد شود. در هر صورت کالایی که تولید نمی‌شود و مورد نیاز است، باید تامین شود. اگر برای این موضوع راه قانونی قرار ندهیم، از طریق غیرقانونی وارد می‌شود و باز هم ارزبری خواهد داشت.

پازوکی تصریح کرد: مردم ما حق دارند کالایی با خدمات پس از فروش و پشتیبانی قطعات را به خانه خود ببرند چرا که برای این کالا پول می‌دهند. حالا اگر قرار است کالایی وارد شود وزارت صمت باید چند و، چون این واردات رابررسی کند.

وی ادامه داد: آمار تولید لوازم خانگی در دسترس است و انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی می‌توانند با ارائه آمار به روشن شدن نقاط ضعف در تولید کمک کنند. در نقاطی که تولید نداریم و یا ضعف وجود دارد به میزان تقاضا می‌توان واردات انجام داد.

رئیس اتحادیه توزیع کنندگان لوازم خانگی گفت:در برخی از لوازم خانگی باید به روز باشیم؛ مانند دستگاه‌های هواپز و یا سرخ کن بدون روغن که برای سلامتی مفید است و یا دستگاه‌های قهوه ساز که تولید آن در کشور به تازگی شروع شده و در آن ضعف داریم، باید به طریقی واردات داشته باشیم.

از تجربه بازرگانان قدیمی استفاده کنید

رییس اتحادیه توزیع کنندگان لوازم خانگی گفت: به هر جهت باید واردات را شروع کنیم و پس از آن اگر خطایی رخ دهد با آن مقابله کنیم. ما توصیه‌ای که می‌توانیم داشته باشیم این است که از تجربه تاجران قدیمی بازار که چندین سال مشغول به این کار بوده اند، بهره گیری شود.

وی ادامه داد: نباید رانت باشد که به هر کسی که تجربه کار ندارد، اجازه واردات داده شود، بلکه باید نیاز بازار دقیقا شناسایی شده و کالای اصل و با خدمات وارد شود. زمانی که صحبت از واردات می‌شود خواه یا ناخواه باید زنجیره‌ای آماده شود. اگر زنجیره درستی برای فروش و خدمات پس از فروش وجود نداشته باشد، آن تاجر متضرر خواهد شد.

رییس اتحادیه توزیع کنندگان لوازم خانگی نیز تصریح کرد: باید در امر واردات تجربه و محاسبات دقیق وجود داشته باشد. اگر این فعل با کار کارشناسی انجام شود حتی می‌تواند منجر به تولید و سرمایه گذاری و صارات هم شود.

وی تصریح کرد: قبل از سال ۹۶ نیز این کار به راحتی انجام می‌شد. می‌توانستیم با برنامه ریزی دقیق تا کنون علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، به موفقیت‌های بسیاری نیز در مدیریت واردات لوازم خانگی دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب