دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست خبری مطرح شد؛

اعطای خدمات اقامتی به ۲۶۶ هزار نفر از خانواده شهدا و ایثارگران در ۱۴۰۲

اعطای خدمات اقامتی به ۲۶۶ هزار نفر از خانواده شهدا و ایثارگران در ۱۴۰۲
مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر از اعطای خدمات اقامتی به ۲۶۶ هزار نفر از خانواده شهدا و ایثارگران در ۱۴۰۲ خبر داد.
کد خبر : 900824

به گزارش خبرنگار فرهنگ و‌ جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری میثم جعفری، مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر ظهر امروز در هتل هویزه تهران برگزار شد.

جعفری در ابتدای صحبت هایش گفت: بنیاد شهید دارای بخش‌های مختلفی است که این سازمان‌ها به اشکال مختلف اداره می‌شوند، در دوره جدید آقای قاضی زاده قرار شد همه این سازمان‌ها را متمرکز تحت عنوان سازمان فرهنگی هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر کنند و این اتفاق افتاد.

وی افزود: موسسه ایثار در عرصه یک مجتمع توانبخشی، درمانی، ورزشی تشکیل شد. الان ۲۷۱مرکز ارایه خدمات برای جانبازان، ایثارگران و خانواده شهدا در سراسر کشور داریم. هر سال هم به تعداد خدمات گیرندگان این عرصه اضافه می‌شود. اب درمانی، سالن‌های چند منظوره، رستوران و هتل و توانبخشی از فعالیت‌های این عرصه است.

وی اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰میلیارد تومان خدمات رایگان از موسسه ایثار به خانواده شهدا و ایثارگران داده و در سال جاری به ۱۲۴ میلیارد به ۲۴۷۳۰۰نفر رسید. امسال ۲۵میلیارد تومان قرارداد  بستیم تا درچرخه فعالیت قرار بگیرند. این موسسات در سال جاری سودآور هم شده‌اند.

جعفری اظهار داشت: یکی دیگر از شرکت‌ها شاهدان کوثر در عرصه خدمات تفریحی و‌گردشگری است. امسال ۱۵هزار نفر از خانواده ایثارگران را با وام قرض الحسنه به سفر عتبات اعزام کردند و در مجموع دو سال ۱۷هزار نفر اعزام شدند. تسهیلات هم الان به مبلغ ده میلیون نفر برای هر نفر کمک هزینه بوده است.

وی در ادامه گفت: امسال به ۲۶۶هزار نفر خانواده شهدا و ایثارگر در قالب اردو‌های سه روزه در هتل‌های مجموعه کوثرخدمات اقامتی دادیم. این تعداد در سال قبل ۹۵هزار نفر بودند و امسال افزایش حضور را داشتیم.

جعفری گفت: هتل‌های کوثر هم با ستاره‌های مختلف در شهر‌های مختلف مثل شمال ایران و مشهد فعال هستند. در مجموع ۱۷۰۰تخت اقامتی در هتل‌های کوثر داریم. الان این هتل‌ها خدماتشان آنلاین است و مردم راحت می‌توانند ارائه خدمات کنند.

وی درباره سامانه شاهدسیر گفت: این سامانه متصل بنیاد شهید است و خانواده شهدا و عموم مردم به راحتی از امکانات ان استفاده می‌کنند. هر ایثارگری کیف پولی در این سامانه دارد که تلاش داریم این مبلغ را برای خانواده ایثارگران افزایش دهیم. الان این فاز یک سامانه است که در عرصه گردشگری راه اندازی شده و در فاز دو خدمات ورزشی و فرهنگی را به ایثارگران ارایه می‌کنیم.

جعفری در بخش پرسش و پاسخ گفت: جامعه هدف ما سه میلیون و سیصد هزار نفر است و میزان تخت‌های ما خیلی اندک است برای همین هم ما سراغ شاهدسیر رفتیم.

وی یاداور شد: هنوز مجموعه درحال ساخت بعنوان هتل نداریم اما برخی مجتمع ها ممکن است تبدیل به هتل شود که شش مرکز را در دست تبدیل برای هتل چهار ستاره داریم ، ۱۶مرکز ایثار را هم بردیم به سمت مراکز اقامتی که با میراث فرهنگی مکاتباتش انجام شده است.

جعفری در بخش پایانی صحبت‌هایش در عرصه گردشگری گفت: متاسفانه هتل داری ما هویت ندارد در همه کشورها اینطور است. ما برای اولین بار پس از انقلاب برای حوزه هتل داری هویتی تعریف کردیم و ان هم اینکه هتل ها بجز اقامت، محل خدمات سلامت و فرهنگ باشد. ما اولین کتابخانه را با ۱۵۰۰جلد کتاب با همه نرم افزارها به صورت رایگان برای مسافران در هتل خورشید هشتم راه اندازی کردیم.

وی یاداور شد: هتل های پنج ستاره ایران همه تاسیسات بزرگ دارند و می توان این ظرفیت ها را در انها برای فرهنگ کتابخوانی ایجاد کرد این کار نو و جدیدی است و ارایه خدمات سلامت هم خیلی مهم است همه مسافران می‌‍توانند به این بخش مراجعه کنند. ما این دو خدمت را در هتل هویزه و سفیدکنار انزلی راه می‌اندازیم و‌ کم کم همه هتل ها را در این عرصه فعال می‌کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب