ساخت پروژهها در مناطق محروم توسط خیرین تأمین اعتبار میشود
علی صباغمقدم، کارشناس ساختمان از استان خراسان رضوی با اشاره به ساخت پروژهها در مناطق محروم، در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: ساخت پروژهها در مناطق محروم با استفاده از کمکهای خیران و اعتبارات دولتی تأمین اعتبار میشود.
این کارشناس ساختمان اضافه کرد: خیرین بسته به تعهدات خود در تفاهمنامه ۳۰، ۵۰ و ۱۰۰ درصد پروژهها را تقبل میکنند و مابقی آن از اعتبارات دولتی تأمین اعتبار میشود و جهت تکمیل ساختمانها اقدام میکنیم.
صباغمقدم با بیان اینکه پیش از تأمین اعتبار با آموزش و پرورشهای شهرستان مسئول ارتباطاتی برقرار میکنیم، عنوان کرد: نیازسنجی پس از برقراری ارتباط توسط اداره کارشناسی نوسازی انجام میشود. همچنین شناسایی میکنیم که مناطق محروم به چند دانشآموز و کلاس نیاز دارند.
وی با اشاره به اینکه در مناطق محروم تعداد مدرسههای کانکسی را مشخص میکنیم، تصریح کرد: بر اساس اطلاعات گردآوریشده توسط اعتبارات دولتی یا کمکهای خیرین جهت ساخت مدارس اقدام میکنیم.
فضاهای آموزشی شهرستان خواف کفاف تعداد دانشآموزان را نمیدهد
این کارشناس ساختمان با اشاره به وضعیت مدارس مناطق محروم در استان خراسان رضوی، اظهار کرد: شهرستان خواف در استان خراسان رضوی به دلیل تراکم جمعیت بالا دانشآموزی اهل سنت به فضای آموزشی بیشتری نیاز داریم.
صباغمقدم با بیان اینکه فضاهای آموزشی شهرستان خواف کفاف تعداد دانشآموزان را نمیدهد، تصریح کرد: منطقه تبادکان مشهد جزء حاشیه شهر محسوب میشود و اتباع خارجی در آن منطقه سکونت دارند؛ لذا فضاهای آموزشی در آن منطقه نیز مستلزم توجه بیشتری است.
مدارس در منطقه تبادکان مشهد بهصورت سهشیفت برگزار میشود
وی با بیان اینکه مدارس در منطقه تبادکان مشهد بهصورت سهشیفت برگزار میشود، ادامه داد: با کمک استاندار استان خراسان رضوی و فرماندار این استان مشغول ساخت مدارس در این مناطق هستیم و هر هفته سهشنبه یک پروژه افتتاح میشود. این مدارس ممکن است، بسته به نوع منطقه و جمعیت دانشآموزی دو کلاسه، سه کلاسه و دوازده کلاسه احداث میشود.
این کارشناس ساختمان با بیان اینکه در استان خراسان رضوی دیگر مدرسه کانکسی نداریم، عنوان کرد: برای مدارس کانکسی بر اساس نیازشان مدارس یک کلاسه و دو کلاسه تعبیه کردیم.
انتهای پیام/