مدیرعامل کانون پرورش فکری: تصدیگری نمیکنیم
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علامتی در این بازدید درباره فعالیتهای کانون و برنامههای پیشروی آن توضیح داد: اولویت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تولیگری است، نه تصدیگری؛ این به این معنا است که تصدیگری خود را به حداقل میرساند و قصد دارد با نهادهای تخصصی دولتی و غیر دولتی مختلفی در راستای سیاستهای خود فعالیت کند، به عنوان مثال در چهلودومین جشنواره فیلم فجر فیلم سینمایی «باغ کیانوش» را داشتیم که در همکاری کانون با باشگاه فیلم سوره تولید شد و نظر مثبت کارشناسان و منتقدان را با خود همراه کرد.
به گفته وی، کانون در تولید «باغ کیانوش» حمایت کرد و فیلمسازان انقلابی، جوان و کار اولی خوش درخشیدند.
مدیرعامل کانون با تاکید بر نگارش و انتشار کتابهای متنوع و متعدد برای کودکان و نوجوانان، درباره آثار سینمایی کانون گفت: درباره «بچه زرنگ» هم کانون کاملا پای کار یک گروه متخصص و فنی به نام هنرپویا ایستاد و در مورد فیلم سینمایی «ظاهر» هم از جوانان حمایت کردیم تا یک اثر خوب برای کودکان و نوجوانان بسازند.
علامتی درباره تولیدات مستقل کانون مطرح کرد: حمایت از آثار سینمایی به این معنا نیست که کانون به تنهایی به تولید آثار سینمایی نمیپردازد، بلکه تولیدات کانون فاخر و درجه یک هستند، به عنوان مثال زمانی که «بچه زرنگ» در گیشه موفق میشود، سطح کیفی آثار کانون نمایان میشود. کانون سعی دارد همانطور که در مراکز خود به کشف استعداد کودکان و نوجوانان میپردازد، در لایههای میانی و گروههای متخصص نیز به کشف استعداد، استفاده از ظرفیتهای تخصصی و حمایت از هنرمندان انقلابی بپردازد و از فضای حاکم بر تولید آثار سینمایی در تولید آثار در حوزه کودک و نوجوان بهرهمند شود.
وی با ذکر این نکته که ظرفیت تولید در کانون مانند تمام نهادها محدودیت دارد و برای افزایش سطح کمی و کیفی آثار باید به همکاری و حمایت از فیلمسازان پرداخت، ادامه داد: در دیگر بخشها هم به همین شکل عمل میکنیم. کانون قطعا جزو بزرگترین انتشاراتهای حوزه کودک و نوجوان است، اما برای تجهیز کتابخانههای کانون از کتابهای تخصصی بالغ بر ۶۰ ناشر حوزه کودک و نوجوان استفاده و حمایت میکنیم.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سپس مساله غزه، کودکان، ظلمستیزی و شناساندن ماهیت اسرائیل را یکی از مهمترین سیاستهای این دوره از جشنواره دانست و مطرح کرد: امروز بزرگترین نسلکشی تاریخ در حال رخ دادن است و بیش از ۱۳هزار کودک تاکنون در ۱۵۰ روز کشته و بیش از ۱۷هزار کودک آواره شدهاند. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وظیفه دارد به عنوان متولی هنری به تولید اثر و نشان دادن مظلومیت این بزرگترین مظلومان جهان اقدام کند و همانطور که میدانید، روش روایت کانون انیمیشن و فیلم سینمایی است.
علامتی در پایان درباره سیاستهای دوره بعدی جشنواره پویانمایی تهران تصریح کرد: در دوره بعدی جشنواره، حتما باید در تمامی مسائل، از جمله انتخاب آثار، برگزاری کارگاهها و...، تخصصیتر عمل کنیم. قصد داریم در مساله ایدئولوژی روی مسائل اساسی جهان اسلام سرمایهگذاری کنیم. معتقدم امروز جامعه انیمیشن ما از نظر فنی و تکنیکی در سطح بالایی قرار دارد، اما از نظر محتوایی و ایدئولوژی هنوز ضعیف است.
انتهای پیام/