دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
زینب پورابراهیم در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد؛

۲ اصل مهم در اجرای برنامه‌های خانوادگی تلویزیون/ مخاطبان کودک را فراموش نکنیم

۲ اصل مهم در اجرای برنامه‌های خانوادگی تلویزیون  مخاطبان کودک را فراموش نکنیم
مجری و برنامه‌ساز تلویزیون از چالش‌های اجرای برنامه‌های خانوادگی در رسانه ملی می‌گوید.
کد خبر : 898743

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، زینب پورابراهیم از مجریان جوان تلویزیون است که بیشتر برای اجرای برنامه‌های اجتماعی و خانوادگی در شبکه‌های مختلف شناخته می‌شود، «نوروزترین نوروز»، «جشن رمضان»، «صبح به خیر ایران» و «به خانه بر می‌گردیم» از جمله برنامه‌هایی است که پورابراهیم اجرای آنها را بر عهده داشته است.

پورابراهیم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره ویژگی‌های اجرای برنامه‌های تلویزیونی گفت: هر مجری و در سطح وسیع‌تر هر برنامه‌ساز تلویزیون، در هر حوزه‌ای باید قبل از هر چیز دایره مخاطبان خود را بشناسد. در بین گروه‌های مخاطب تلویزیون، «خانواده» از اهمیت و پیچیدگی خاصی برخوردار است.

اهمیت مخاطبان کودک در برنامه‌های خانوادگی

وی اظهار کرد: در برنامه‌های خانوادگی شما با مادری سروکار دارید که چه شاغل باشد و چه خانه‌دار به هر حال دغدغه رسیدگی به امور خانه و همسر و فرزندان را دارد و تلاش می‌کند تا فضای بهتری را درخانه برای آنها فراهم کند. از سوی دیگر کودکان هم مخاطب بالقوه برنامه شما هستند و باید برای آنها نیز خوراک رسانه‌ای مناسبی داشته باشد.

این مجری تلویزیون افزود: جلب رضایت مخاطبان کودک در برنامه‌های خانوادگی تلویزیون بسیار مهم است؛ چراکه اگر آنها محتوای برنامه‌ها را دوست نداشته باشند، والدین خودشان را تحت فشار می‌گذارند تا کانال تلویزیون را عوض کنند؛ بنابراین در هنگام اجرای برنامه و یا طراحی بخش‌های مختلف حتماً باید ذائقه و حوصله همه گروه‌های سنی در نظر گرفته شود.

۲ اصل مهم در اجرای برنامه‌های خانوادگی تلویزیون/ مخاطبان کودک را فراموش نکنیم

۲ اصل مهم در اجرای برنامه‌های خانوادگی تلویزیون

وی اظهار کرد: نکته مهم دیگری که در اجرای این گونه برنامه‌ها همیشه مدنظر من بوده، دادن آرامش و امید به مخاطبان است. دو موضوع مهمی که به انسجام خانواده کمک می‌کند. به هر حال همه ما از مشکلات اقتصادی و اجتماعی موجود در جامعه به‌ویژه در شهر‌های بزرگ اطلاع داریم و منکر آن هم نیستیم، اما موضوع اینجاست که باید در مواجهه با این مشکلات، برنامه‌هایی تهیه شود که مخاطب احساس بی‌پناهی، تنهایی و بن‌بست نکند.

پورابراهیم عنوان کرد: نگاه از بالا به پایین آفت اجرای این‌گونه برنامه‌هاست. باید مخاطب را مثل عضوی از خانواده خودتان عزیز بدارید و به خواسته‌هایش احترام بگذارید. دربرگیری موضوعات و این که مباحث شما برای همه طبقات فرهنگی و اقتصادی جامعه کاربرد داشته باشد، هم نکته مهم دیگری است که در اجرای برنامه‌های خانوادگی تلویزیون باید به آن توجه کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب