دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۳۰)

افزایش تولید صنعتی آبنبات؛ تحرک خاصی برای بازار عید نوروز نیست

افزایش تولید صنعتی آبنبات؛ تحرک خاصی برای بازار عید نوروز نیست
رئیس اتحادیه نبات و آبنبات ریز و قندریز گفت: به‌رغم شدت گرفتن ورود تکنولوژی به صنعت تولید آبنبات و با توجه به افزایش هزینه‌های تولید در تمهیدات بازار عید، فعلاً تحرک خاصی در صنوف این اتحادیه وجود ندارد؛ اما برای پویایی بیشتر پیگیر نمایشگاه و بازار بهاره هستیم.
کد خبر : 898697

حبیب اسلامی علیشاه رئیس اتحادیه نبات و آبنبات ریز و قندریز در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: درباره تمهیدات بازار عید با توجه به شرایط، فعلاً تحرک خاصی در صنوف این اتحادیه وجود ندارد؛ اما برای پویایی بیشتر در پیگیر نمایشگاه و بازار بهاره هستیم.

وی ادامه داد: البته با توجه به نرخ بالای اجاره غرفه، کاسبان و تولیدکنندگان میل چندانی به اجاره نشان نمی‌دهند؛ اما به هر جهت این اتحادیه در تلاش برای بهبود شرایط است.

افزایش نرخ شکر موجب ایجاد شرایط نامطلوبی شده است

تولید صنعتی آبنبات

رئیس اتحادیه نبات و آبنبات ریز و قندریز گفت: افزایش نرخ شکر نیز موجب ایجاد شرایط نا مطلوبی شده است و قیمت تمام شده محصولات این صنف را افزایش داده است. از طرف دیگر تغییر ناگهانی نرخ موجب می‌شود که قیمت درج شده بر روی محصول حتی پیش از عرضه به بازار از درجه اعتبار ساقط شود.

اسلامی علیشاه ادامه داد: در تلاش هستیم با توجه شرایط اقتصادی، با حداقل قیمت‌ها سفره مردم را رنگین کنیم؛ چراکه اکنون همان طور که اطلاع داریم، تنها محصولی که با قیمتی مناسب برای مردم قابل تهیه است، همین شکلات و آبنبات است.

به گفته این فعال صنفی، گرانی و بی ثباتی قیمت شکر که ماده اصلی مورد نیاز این صنف است تولیدکنندگان را با دشواری های زیاد مواجه کرده و طی این مدت برای تهیه چاشنی‌ها و افزودنی‌های مصرفی با مشکلات وارداتی مواجه شده اند.

تولید صنعتی آبنبات بیشتر شد

آبنبات

اسلامی علیشاه گفت: تولید در این رسته شغلی از سنتی به سمت صنعتی شدن گذر کرده است و تولیدات نبات و آبنبات ریز و قندریزبا فناوری‌های روز انجام می‌گیرد؛ اما این نوع محصولات دیگر در واحدهای سنتی قابل تولید نیست از این رو بیشتر تولیدات در واحدهای صنعتی و با دستگاه های جدید تولید می شود. 

وی بیان کرد: به‌رغم شدت گرفتن ورود تکنولوژی به صنعت تولید آبنبات؛ اما گرانی مواد اولیه و سایر هزینه های جاری، شرایط تولید در این رسته شغلی را در وضعیت خوبی قرار نداده است.

رئیس اتحادیه نبات و آبنبات ریز و قندریز اظهار کرد: از دولت انتظار می رود برای تداوم تولید و از همه مهمتر ارزآوری از صادرات این محصولات، علاوه بر پرداخت تسهیلات ویژه به تولیدکنندگان صاحب ایده های جدید در این رسته شغلی، به تخفیف های مالیاتی واحدهای صنفی فعال در این بازار نیز توجه ویژه شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب