جشنواره ملی «شعر مهدوی اقوام» برگزیدگان خود را شناخت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اختتامیه جشنواره ملی شعر مهدوی اقوام از سری برنامههای جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد با حضور محمدکاظم کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، حجتالاسلام صیادیان خواه مسئول نهاد نمایندگی رهبری در این دانشگاه، حجتالاسلام موسوی اعظم رئیس بنیاد مهدویت استان هیئت رئیسه، معاونان و مدیران دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه آزاد یاسوج برگزار شد.
اهداف جشنواره ملی شعر مهدوی اقوام
محمدکاظم کاوهپیشقدم در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در چله امامت و مهدویت از ۱۳ رجب تا ۱۵ شعبان جشنوارههای مختلفی برگزار میکند که از جمله این جشنوارهها سومین جشنواره بینالمللی شعر ملی مهدوی اقوام در دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی افزود: تقویم جشنواره امامت و مهدویت که در دانشگاه آزاد اسلامی بنیان گذاشته شده، از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان بوده و هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ مهدویت میان جامعه بهویژه نسل جوان دانشجو و استاد در دانشگاههاست.
ارسال ۴۹۶ شعر به دبیرخانه جشنواره ملی شعر مهدوی اقوام
دبیر جشنواره مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ۴۹۶ شعر به دبیرخانه جشنواره ملی شعر مهدوی اقوام ارسال شد و توسط داوران منتخب دبیرخانه شعر مهدوی داوری صورت گرفت. داوری جشنواره بر مبنای شعر با لهجه اقوام مختلف ایران و برای امام زمان (شعر مهدوی) بود. این جشنواره که در راستای ترویج فرهنگ امامت و مهدویت و با هدف پاسداشت و تجلیل از شاعران اقوام ایرانی در زمینه شعر مهدوی برگزار شد با استقبال گسترده شاعران از سراسر کشور مواجه شده است.
علی خالقزاده اضافه کرد: مهدویت یکی از کلیدواژههای پرتکرار و محورهای اصلی فعالیتهای دینی و اعتقادی و فرهنگی دانشگاه آزاد در دو سال اخیر بوده از همین رو برگزاری برنامهها و آیینهای مختلف با محور موضوع مهدویت هم به یکی از فعالیتهای فرهنگی واحد تبدیل شده؛ یکی از این آیینها، جشنوارهای در زمینه شعر مهدوی اقوام است که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج برگزار شد.
وی توضیح داد: جشنواره شعر مهدوی اقوام با فراخوان عمومی در واحدهای دانشگاهی مختلف کشور از طرق مختلف مانند اداره کل ارشاد استانهای مختلف یا دانشگاهها اعلام شد؛ و درنتیجه این اعلام علاقهمندانی در زمینه اشعاری با محور امام زمان(عج) در گویشهای مختلف ایرانی مانند مازنی، گیلکی، لری، کری، آذری در دو دسته آذربایجانی و قشقایی، عربی، ارمنی، ترکمن و دیگر گویشهای رایج کشور به دبیرخانه این جشنواره در مدت مشخص ارسال کردند که پس از ارسال آثار از سرتاسر کشور یک گروه متشکل از داورهای مختلف و مسلط به گویشهای مختلف اقوام ایرانی روی آثار داوری کرده و افراد منتخب را انتخاب کردند. درنهایت نیز آثار منتخب در یک کتاب منتشر خواهد شد.
دبیر جشنواره مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد درباره تعداد و چگونگی انتخاب داورها برای این جشنواره بیان کرد: کمیته داوری از شهرهای مختلف و از بین افرادی که تسلط کامل روی گویشهای مختلف داشتند؛ انتخاب شد. به عبارت دیگر استادهایی که در این بخش بهعنوان داور انتخاب شدند به همان گویش مشخص شده تسلط کامل دارند.
حجتالاسلام صیادیانخواه مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان نیز در سخنانی به جایگاه و نقش مهدویت و امامت در زندگی شخصی و در زندگی اجتماعی اشاره و چنین کارها و برنامههایی را از مهمترین کارهای که هر شخصی در طول حیات خود بهعنوان یک محب اهلبیت علیهم اسلام میتواند انجام دهد، عنوان کرد و این چنین کارهایی را باقیاتالصالحات دانست.
به گزارش آنا، در پایان این مراسم از برگزیدگان با اهدای لوح سپاس و جایزه نقدی و صنایعدستی استان قدردانی شد.
انتهای پیام/