دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

معرفی برگزیدگان بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره فیلم فجر

معرفی برگزیدگان بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره  فیلم فجر
برگزیدگان بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.
کد خبر : 897389

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین پایانی اعطای جوایز برگزیدگان بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر عصر روز یکشنبه ۲۹ بهمن ماه در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد.

این مراسم با پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و قرائت آیاتی از قرآن کریم کار خود را آغاز کرد.
 
مژده لواسانی که اجرای آیین اعطای جوایز بخش تجلی اراده ملی چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر را به عهده دارد، به روی سن آمد و گفت: به همه عزیزانی که در برگزاری این دوره از جشنواره زحمت کشیدند، خداقوت می‌گویم. این آخرین مراسم جشنواره چهل و دوم است و پرونده آن با این مراسم بسته می‌شود. همین ابتدا می‌خواهیم مروری داشته باشیم درباره همه آنچه در این دوره از جشنواره گذشت.
 
لواسانی پس از پخش کلیپ بیان کرد: خدا را شاکریم که این دوره از جشنواره هم پر شور و پر رونق برگزار شد. یکی از خصوصیات آقای امینی این است که با صبر و حوصله به انتقادات گوش می کنند.

این مجری سپس از دبیر جشنواره خواست که برای بیان صحبت‌های خود روی سن بیاید.
 
مجتبی امینی دبیر چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فجر بعد از احوالپرسی با حاضران گفت: خدا را شاکریم که این دوره از جشنواره هم با شکوه و فضایی آرام و دلگرم کننده برای اهالی محترم سینما به لحظات آخر خودش نزدیک می شود و قطار چهل و دومین جشنواره فجر وارد ایستگاه آخر شد و امشب در آیین اختتامیه تجلی اراده ملی هستیم که آخرین برنامه جشنواره چهل و دوم است. خوشحالیم که در خدمت شما سروران هستیم.
 
وی ادامه داد: از ۱۸ نهاد و مجموعه فرهنگی که در آیین تجلی اراده ملی امسال همراه بودند و از صاحبان آثار حمایت کردند، سپاسگزارم. چرا که موجب انگیزه و پشتکار بیشتری برای فیلمسازان است و امیدواریم این جنس فقط برای آیین اختتامیه فجر نباشد و در طول سال نهاد‌های مختلف همچنان حمایت کنند. با توجه به انتقاد‌هایی که در رسانه‌ها مطرح می‌شود، قطعا برای چرخه سینما نیازمند کمک نهاد‌ها و مجموعه‌های فرهنگی هستیم.
 
امینی در بخش دیگر صحبت‌های خود بیان کرد: امیدواریم سال آینده حمایت ویژه ای از سوی نهادها داشته باشیم و شاهد تولید آثار فاخر در سال پیش رو باشیم. از ۱۸ نهادی که در تجلی اراده ملی حمایت کردند و پای کار سینما ایستادند، قدردانی می کنم.
 
دبیر چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر مطرح کرد: جا دارد از صاحبان ۱۰۶ اثری که متقاضی جشنواره بودند و آنهایی که وارد بخش رقابتی شدند و چه آنهایی که وارد نشدند، تشکر کنم. زیرا ۱۰۶ اثر عدد زیادی است. واقعیت امر این است که فیلمسازی کار ساده‌ای نیست و فشار زیادی دارد. سال‌هایی بود که خود ما فیلم می‌ساختیم و پشت جشنواره فجر می‌ماندیم و می‌گفتیم‌ای کاش در جشنواره بعدی باشیم. مهم است که اثری به جشنواره برسد و دیده شود، اما شرایط سخت است و من از کسانی که راه پیدا نکردند نیز عذرخواهی می‌کنم.
 
وی افزود: در همین جا از همه دست اندرکاران جشنواره فجر سپاسگزارم. چهل و دو دوره جشنواره در کشور عزیزم ایران برگزار شده و این نشان دهنده ویژگی جشنواره است. این میراث فرهنگی کشور امانتی است که به ما رسیده و ما باید آن را به آیندگان بسپاریم. جشنواره برگزار کردن کار به شدت سخت و پیچیده‌ای است گرچه ممکن است به چشم نیاید.
 
مجتبی امینی در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: از اسپانسر‌های این دوره از جشنواره؛ از بانک ملی، بانک سینا، شهرداری تهران و حمایت‌های صدا و سیما و... سپاسگزارم و انشاالله شاهد حضور آنان در دوره بعدی جشنواره باشیم تا با آثار فاخری که تولید می‌شود، تنور جشنواره پیش رو را هم گرم کنند. به امید دیدار همه شما عزیزان در برنامه‌های دیگر و جشنواره چهل و سوم فیلم فجر.
 
در بخش دیگر این برنامه کلیپی با یاد و خاطره درگذشتگان سینما و هنر پخش شد.
 
لواسانی ادامه داد: پیش از آنکه سراغ برگزیدگان برویم و به جوایزی بپردازیم که ۱۸ نهاد با بررسی آثار آنها را انتخاب کرده‌اند، ویدئویی از ۳۳ اثری که در این دوره از جشنواره به نمایش درآمدند، ببینیم.
 
وی بعد از پخش ویدئو بیان کرد: سه بخش اهدای جوایز داریم و در خدمت ۶ نهاد در این سه بخش هستیم و از نمایندگان بنیاد ۱۵ خرداد و داوران این بخش خواهش می‌کنم که به سن بیایند.
 
جایزه بنیاد ۱۵ خرداد به اصغر نعیمی کارگردان فیلم سینمایی دو روز دیرتر و بهروز شعیبی کارگردان فیلم سینمایی آغوش باز اهدا شد.
 
جایزه ستاد امر به معروف و نهی از منکر به امیر ابیلی و داود گنجوی نویسنده فیلم سینمایی آبی روشن، عباس نادران تهیه کننده فیلم سینمایی مجنون و امیرعباس ربیعی کارگردان فیلم سینمایی احمد اهدا شد.
 
جایزه سازمان بسیج دانشجویی نیز به علی ثقفی کارگردان فیلم سینمایی پرویز خان رسید.
 
جایزه ستاد حقوق بشر به انسیه شاه حسینی کارگردان فیلم سینمایی دست ناپیدا اهدا شد.
 
جوایز شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به محمود کلاری کارگردان فیلم سینمایی «تابستان همان سال»، محمدرضا شریفی نیا تهیه کننده فیلم سینمایی پروین و مارال بنی آدم بازیگر فیلم سینمایی «پروین» اهدا شد.
 
در بخش دیگر اهدای جوایز، جایزه بانک سینا به علی ثقفی کارگردان فیلم پرویزخان، مهدی شامحمدی کارگردان فیلم سینمایی مجنون و امیرعباس ربیعی کارگردان فیلم سینمایی احمد اهدا شد.
سپس کلیپی در راستای تجلیل از عزت الله علیزاده یکی از مدیران جشنواره 42 برای حضور در 41 دوره از جشنواره پخش شد و در این بخش، مجتبی امینی دبیر جشنواره فیلم فجر، زین‌العابدین مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، ابوالفضل پور عرب و محمدرضا شهیدی‌فرد به سن آمدند تا از عزت‌الله علیزاده به عنوان پدر جشنواره فیلم فجر تقدیر کنند.
 
در بخش دیگر این مراسم تیزر بانک ملی به عنوان یکی از حامیان جشنواره 42 پخش شد.
جایزه بخش وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به عطا پناهی تهیه کننده فیلم سینمایی پرویزخان اهدا شد.
 
جایزه بنیاد خیریه خیر ماندگار به مرتضی آتش زمزم نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی دروغ های زیبا اهدا شد.
 
جوایز بانک ملت نیز به جواد عزتی کارگردان فیلم سینمایی تمساح خونی، امیرعباس ربیعی کارگردان فیلم سینمایی احمد و عباس نادران و مهدی شامحمدی تهیه کننده و کارگردان فیلم سینمایی مجنون اهدا شد.
جوایز موسسه فرهنگی و هنری آهنگ آتیه به علی ثقفی کارگردان فیلم سینمایی پرویز خان و بهروز شعیبی کارگردان فیلم سینمایی آغوش باز رسید.
جایزه بنیاد تعلیم و تربیت برهان نیز به محمدجواد موحد تهیه کننده فیلم سینمایی باغ کیانوش اهدا شد.
 

جایزه سازمان امور مالیاتی به محمدحسین حقیقت نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی پرواز 175 اهدا شد.

جوایز بخش آستان قدس رضوی به بابک خواجه پاشا کارگردان فیلم سینمایی آبی روشن، سیدمحمدحسین میری تهیه کننده فیلم سینمایی آبی روشن و محمدمهدی نخعی راد تهیه کننده پویانمایی سینمایی ساعت جادویی رسید.

 

بابک خواجه پاشا بعد از دریافت جایزه خود گفت: برخی بعد از تماشای فیلم به ما گفتند این کار را سفارش گرفته‌ای و باید همین جا بگویم که ما به عشق به امام رضا (ع) این فیلم را ساختیم چرا که امام رضا (ع) و شهدا نقطه اتصال نسل‌ها هستند.

سپس مصاحبه ویدئویی با سلمی مصری یکی از داوران بخش بین ‌الملل چهل و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر که در فیلم «بازمانده» نیز بازی کرده است، پخش شد.

در ادامه مژده لواسانی گفت: اشاره درستی سلمی مصری به مردم و شهدای غزه داشتند که قلب انسان را به درد می‌آورد.

وی افزود: در این بخش از مدیران سینما، لابراتورها و استودیوها تقدیر می کنیم.

به این منظور مجتبی امینی، قادر آشنا و محمدرضا فرجی به روی سن آمدند. 

مژده لواسانی گفت: اعضای کمیته نمایش بررسی هایی شکل دادند و لوح تقدیر و تندیس تجلی اراده ملی به پردیس سینمایی زیمامال و سامان بابایی اهدا شد که با شروع جشنواره 42 این پردیس سینمایی شروع به کار کرده است.

وی افزود: کمیته نمایش جشنواره پس از ارزیابی 5 مجموعه را نامزد دانسته است که از بین آنان تندیس تجلی اراده ملی به طور مشترک به استودیو روشنا و موسسه خط فرضی اهدا می‌شود.

سپس به منظور تقدیر از سیمون سیمونیان مدیر دبیرخانه جشنواره فیلم فجر، ویدئویی از وی پخش شد.

پس از پخش ویدئو، مژده لواسانی از مجتبی امینی دبیر جشنواره فیلم فجر، محمود کلاری، فریبا کوثری و مجید زین‌العابدین مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی درخواست کرد برای تقدیر از سیمون سیمونیان به سن بروند.

در این بخش از سیمون سیمونیان به پاس بیش از چهار دهه تلاش در سینمای ایران و ادوار مختلف جشنواره فیلم فجر تقدیر شد.

جوایز معاونت امور زنان ریاست جمهوری به ساره رشیدی بازیگر فیلم سینمایی احمد و مارال بنی آدم بازیگر فیلم سینمایی پروین اهدا شد.

جایزه ستاد راهیان نور نیز به محمد عسگری نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی آسمان غرب اهدا شد.

جایزه نهاد کتابخانه های عمومی کشور محمدرضا شریفی نیا برای فیلم سینمایی پروین رسید.

در این بخش محمدمهدی مشکوری ببعی قهرمان شایسته تقدیر اعلام شد.

جایزه سازمان بهزیستی نیز به محمدرضا کریمی صارمی تهیه کننده فیلم سینمایی ظاهر رسید.

 

این خبر درحال تکمیل است....

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب