دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

درک تکامل زندگی با فسیل‌های ۱.۶ میلیارد ساله

درک تکامل زندگی با فسیل‌های ۱.۶ میلیارد ساله
فسیل‌های ۱.۶ میلیارد ساله نشان می‌دهند که زندگی چندسلولی در زمین بسیار زودتر از آنچه تصور می‌شد، وجود داشته است.
کد خبر : 893693

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از ساینس، یافته‌های جدیدی که در ژورنال «پیشرفت‌های علم» (Science Advances ) منتشر شده است، نشان می‌دهد که «یوکاریوت‌ها» (eukaryotes)(موجوداتی‌اند که هسته سلول‌هایشان دارای پوشش مشخصی است) بسیار زودتر از آنچه قبلاً تصور می‌شد به اشکال چند سلولی تبدیل شده‌اند.

این یافته‌ها درک ما از تکامل زندگی را تغییر می‌دهد و نشان می‌دهد که اشکال ساده‌ای از زندگی چند سلولی در اوایل تاریخ زمین وجود داشته‌اند و تکامل موجودات پیچیده‌تر مانند حیوانات و گیاهان بسیار بیشتر از آنچه تصور می‌شد طول کشیده است.

فسیل‌های جدیدی از رشته‌های یوکاریوتی ۱.۶ میلیارد ساله در «سازند چوانلینگگو» (Chuanlinggou Formation) در شمال چین کشف شده‌اند. این رشته‌ها از سلول‌های استوانه‌ای تشکیل شده‌اند که دیواره‌های سلولی مجاور آن‌ها قابل مشاهده است. چندین فسیل دارای هاگ با دیواره سلولی خاص خود بودند که نشان می‌دهد این رشته‌ها دارای ساختارهای تولید مثلی تخصصی هستند.

محققان معتقدند که این فسیل‌ها نشان‌دهنده جلبک‌های سبز اولیه هستند. آن‌ها می‌گویند که وجود دیواره‌های سلولی و ساختارهای تولید مثلی تخصصی نشان می‌دهد که این موجودات یوکاریوت‌ها هستند.

یافته‌های جدید بر اساس یافته‌های تیم‌های دیگر در هند و کانادا است. در سال 2017، محققان فسیل‌های 1.6 میلیارد ساله جلبک‌های قرمز را در هند کشف کردند. در سال 2021، محققان کانادایی فسیل‌های 1.57 میلیارد ساله مجموعه‌ای متنوع از یوکاریوت‌ها را کشف کردند.

این یافته‌ها نشان می‌دهند که تکامل یوکاریوت‌ها به اشکال چند سلولی بسیار زودتر از آنچه تصور می‌شد، آغاز شده است.

  

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب