خاطره اعتکاف دانشجویی در ایران را هرگز فراموش نخواهم کرد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امسال نیز به روال سالهای گذشته آیین معنوی اعتکاف در روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه رجب در سراسر کشور برگزار شد. در این میان، حضور پررنگ جوانان و دانشجویان در این روزها و تلاش آنان برای اجرای اعمال بافضیلت آن، جلوه این مراسم را صدچندان کرده بود.
مسجد دانشگاه تهران از جمله مراکز مهم و سنتی اعتکاف رجبیه است که همه ساله میزبان معتکفین دانشجو و اعضای هیئت علمی دانشگاهها میشود.
حسین عبدالله دانشجوی اهل نیجریه است که امسال توفیق حضور در جمع معتکفین را پیدا کرده است.
وی در گفتوگو با خبرنگار آنا در اینباره گفت: من دانشجوی دکتری گیاهشناسی دانشگاه تهران هستم. امسال کارهایم را به گونهای برنامهریز کردم که حتماً بتوانم در مسجد دانشگاه تهران معتکف شده و از ثواب این روزهای پرفضیلت بهرهمند شوم و خدا را شکر این اتفاق هم افتاد.
حسین عبدالله اظهار کرد: در بین مسلمانان نیجریه نیز آئین اعتکاف وجود دارد، اما مردم این اعمال را بیشتر در دهه آخر ماه مبارک رمضان انجام میدهند. در سالهای اخیر شیخ ابراهیم زکزاکی تلاش فراوانی کرد تا اعتکاف درماه رجب و رمضان در بین مسلمانان و شیعیان نیجریه احیا و رایج شود؛ بنابراین برگزاری مراسم اعتکاف در نیجریه مدیون این تلاشهای ایشان است.
وی افزود: خدا را شکر در این سه روز واقعاً فرصت خلوت با خودم و راز و نیاز با خداوند متعال را پیدا کردم و فکر میکنم این دعاها در ادامه مسیر به من کمک خواهد کرد. از طرف دیگر حضور مبلغان و اساتیدی که در قالب سخنرانی و حلقه معرفت به مسائل اعتقادی و فقهی معتکفین پاسخ میدادند نیز به کیفیت معرفتی این اعمال افزوده است. من شخصاً تجربه معتکفشدن در مسجد دانشگاه تهران و در جمع دانشجویان مومن را فراموش نخواهم کرد و امیدوارم فرصت تکرار آن را در آینده نیز داشته باشم.
این دانشجوی اهل نیجریه گفت: فکر میکنم اعتکاف مثل یک داروی شفابخش یا یک غذای مقوی است که روح افراد را دربرابر بیماریهای اعتقادی قوی میکند.
انتهای پیام/