دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 بهمن 1402 - 09:47
با مصوبه مجلس؛

۱۰ هزار دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس به ناوگان حمل و نقل کشور اضافه می‌شود

۱۰ هزار دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس به ناوگان حمل و نقل کشور اضافه می‌شود
نمایندگان مجلس وزارت راه را مکلف کردند علاوه بر اضافه‌کردن ۱۰ هزار دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس به ناوگان حمل و نقل کشور ۳۰۰ واگن مسافربری اعم از نو و کارکرده را نیز به ناوگان حمل و نقل کشور اضافه کند.
کد خبر : 893110

به گزارش گروه سیاست و جهان خبرگزاری علم و فناوری آنا، در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی ادامه رسیدگی به جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار صحن قرار گرفت و نمایندگان با بند (ب) و بند الحاقی ۳ تبصره ۱۰ موافقت کردند.

در بند (الف) تبصره (۱۰) آمده است: سازمان امور مالیاتی کشور موظف به صدور مفاصاحساب مالیاتی پس از دریافت این مالیات است. طرح (پروژه) های مسکن مددجویان سازمان بهزیستی کشور، کمیته امداد امام خمینی (ره) و رزمندگان و جانبازان معسر مشمول حکم این بند است.

بند (ب) تبصره (۱۰) بدین شرح است: سهم سکونتگاه‌های غیررسمی ‌واقع در محدوده و خارج از محدوده شهرها را بر اساس جمعیت ساکن، تعیین و صرف ‌محرومیت‌زدایی و بهسازی همان مناطق کنند. آیین‌نامه ‌اجرائی این بند ظرف یک‌ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون توسط سازمان برنامه و بودجه کشور با همکاری وزارتخانه‌های کشور و راه و شهرسازی تهیه می‌شود و به‌ تصویب هیات وزیران می‌رسد.

در بند (پ) تبصره (۱۰) ماده واحده این لایحه آمده است: مبالغ واریزی به‌حساب سرمایه اولیه صندوق، منظور می‌شود و طبق اساسنامه آن صندوق به‌مصرف می‌رسد. به صندوق توسعه حمل‌ونقل کشور اجازه داده می‌شود تا با دریافت مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار برای تکمیل و یا احداث طرح‌های انتفاعی بخش حمل‌ونقل از طریق ‌تأسیس صندوق طرح (پروژه) نسبت به جمع‌آوری منابع از بخش‌های غیردولتی و همچنین به واگذاری سهام و یا تضمین حداقل سودی معادل با نرخ سود تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار برای هر طرح (پروژه) اقدام کند.

بر اساس بند الحاقی۳ تبصره ۱۰ در اجرای هدف گذاری انجام شده در ماده ۵۶ اجرای بند (ث) ماده ۵۷ و اجرای بند الحاقی ماده ۵۹ قانون برنامه هفتم پنج ساله پیشرفت وزارت راه و شهرسازی مکلف است حداکثر تا سه ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون با همکاری وزارتخانه های کشور، نفت و صنعت، معدن و تجارت برنامه بازسازی حداقل ۵۰ لوکوموتیو متوقف بیش از ۵ سال، تأمین حداقل (۲۰۰) لوکوموتیو (اعم از نو و کارکرده)، ۳۰۰ واگن مسافری (اعم از نو و کارکرده)، (۲۰.۰۰۰) کشنده (اعم از نو و کارکرده) و حداقل (۱۰.۰۰۰) دستگاه اتوبوس و مینی بوس (اعم از نو و کارکرده) در سال ۱۴۰۳ را با مشارکت بخش خصوصی و اعتبارات در نظر گرفته شده برای اجرای ماده (۳) قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت، تهیه و به تصویب هیات وزیران برساند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته