از ایجاد رشتههای تحصیلی متناسب با تقریب مذاهب تا فرآیند اجرایی جشنواره علوی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هماهنگی و جمعبندی نهایی برگزاری جشنواره ملی مشاعره علوی با حضور حسین کارگر دبیر بنیاد بینالمللی غدیر استان بوشهر، سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، باقر گرگین مسئول بسیج اساتید استان بوشهر، سمیه رسولی مدیرکل کانون پرورش فکری استان بوشهر، نمایندگان دانشگاهها و نهادهای اجرایی این برنامه فرهنگی برگزار شد.
دبیر بنیاد بینالمللی غدیر استان بوشهر در این نشست با ابراز امیدواری نسبت به بهرهبرداری از برنامههای وزین در انتشار فرهنگ و سیره اهل بیت (ع) درباره ماهیت بنیاد بینالمللی غدیر اظهار کرد: این بنیاد یک مجموعه مذهبی، دینی و مردمی بوده که موضوع فعالیت آن، اثبات حقانیت مکتب اهل بیت و ولایت حضرت علی علیهالسلام است که در چهار محور ولادت، ولایت، شهادت امام علی(ع) و شهادت حضرت فاطمه (س) برنامههایی را اجرا میکند.
کارگر با تأکید بر اینکه هیچگونه شبهه و بحثی درباره شخصیت امیرالمؤمنین(ع) و واقعه تاریخی غدیر خم وجود ندارد، عنوان کرد: تنها نقطهنظر مخالف شیعه و سنی، امامت ایشان است که شیعه با توجه به واقعه غدیر و صحبت رسول اکرم(ص)، ایشان را امام اول میداند، اما اهل سنت اعتقاد دارند که حضرت محمد(ص)، امام علی(ع) را دوست و یاور خود معرفی کرده است.
وی با بیان اینکه بنیاد بینالمللی غدیر استان بوشهر متناسب با ایام میلاد، شهادت، امامت حضرت و ایام فاطمیه موضوعات مختلفی را برای اجر هدفگذاری کرده است، متذکر شد: همهساله در این ایام بیش از ۷۰ برنامه فرهنگی و تربیتی مختلف با محور تبلیغ نهجالبلاغه، بلایت امام و خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) به اجرا درمیآید.
اهتمام جدی دانشگاه آزاد بوشهر به موضوع فرهنگی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر هم در این نشست با بیان اینکه این دانشگاه اهتمام جدی به موضوع فرهنگی ذیل سند تحول و تعالی خود دارد، تأکید کرد: یکی از موضوعات مهمی که در دانشگاه آزاد اسلامی در حال اجراست، مسئله تقریب مذاهب است که این دبیرخانه در استان بوشهر با توجه به تراکم جمعیتی در جنوب استان دایر و در حال فعالیت است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر افزود: دیگر اقدام مهم این دانشگاه ایجاد رشتههای تحصیلی متناسب ذیل مسئله مهم تقریب مذاهب بوده که رشتههای مورد توجهی برای واحدها و مراکز دانشگاهی جنوب استان بوشهر در نظر گرفته شده است.
رازقی با بیان اینکه در اجرای برنامههای اجتماعی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همواره پای کار خواهد بود از حضور معاونان و مدیران ارشد دانشگاه در روز برگزاری جشنواره علاوه بر حمایتهای مادی و معنوی خبر داد.
جزئیات فرآیند اجرایی جشنواره علوی
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر هم گزارشی مفصل از اقدامات انجام شده برای برگزاری باشکوه جشنواره مشاعره علوی ارائه کرد و گفت: دبیرخانه جشنواره مشاعره علوی متشکل از نمایندگان دانشگاهها، هیئت اجرایی بنیاد بینالمللی غدیر، نهادهای همکار و مرتبط با این برنامه فرهنگی از شهریورماه ایجاد و آغاز به فعالیت کرد.
گرگین یادآور شد: امسال مشاعره علوی در فرآیندهای پیش از برگزاری همچون تبلیغات محیطی، ساخت و پخش تیزر، موارد مربوط به اسکان، پذیرایی، تهیه جوایز و اختصاص فضای برگزاری با همکاری و پای کار بودن تمامی نهادهای استانی همراه بوده است.
وی با اشاره به اینکه دبیرخانه مشاعره علوی در دانشگاه آزاد اسلامی دائمی شده و همهساله شاهد برگزاری آن خواهیم بود، درباره موارد اجرایی و جوایز توضیح داد: مهرماه رونمایی از پوستر انجام شد و تندیس اهداشونده به نفرات برتر با اقتباس از نماد بومی استان و مکتب اهل بیت(ع) و سیره زندگی مولای متقیان طراحی شده است.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر تشریح کرد: به نفر اول ۵ میلیون، نفر دوم ۴ میلیون، نفر سوم ۳ میلیون و نفر چهارم ۲ میلیون اهدا خواهد شد؛ ضمن اینکه به تمامی شرکتکنندگان نیز هدایایی تعلق میگیرد.
رئیس بسیج اساتید استان بوشهر درباره فرآیند اجرایی جشنواره علوی هم گفت: این جشنواره روز شنبه ۷ بهمن همزمان با ایام میلاد نور با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی، بنیاد بینالمللی غدیر، دانشگاه خلیج، دانشگاه فنی و حرفهای، سازمان بسیج اساتید، سازمان بسیج هنرمندان، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، صدا و سیما و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار میشود.
گرگین با بیان اینکه متقاضیان شرکت در جشنواره علوی امسال نسبت به سال گذشته بیشتر شده است، افزود: ۱۳۲ نفر برای حضور در این جشنواره اعلام آمادگی کردند که با انجام مشاعره تلفنی، ۳۶ نفر از استانهای تهران، فارس، بوشهر و اصفهان به مرحله نهایی راه یافتند که ۱۶ نفر از این تعداد، زیر ۱۶ ساله هستند.
وی یادآور شد: براساس تصویب اعضای دبیرخانه جشنواره این رقابتها در دو بخش دانشآموزی و آزاد برگزار میشود.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه امسال نیز داوران و استادان دانشگاهی مطرح و اهل فن برای داوری این برنامه حضور خواهند داشت، گفت: مریم پرهیزگاری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر، سیروس فتحی رئیس انجمن شعر و ادبیات داستانی بوشهر، محمدرضا احمدیفر از اعضای این انجمن انتخاب شدهاند؛ ضمن اینکه درصدد حضور امیراسماعیل آذر استاد ادبیات فارسی و مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران هستیم.
معاون فضای مجازی بنیاد بینالمللی غدیر بوشهر هم با قدردانی از پای کار بودن تمامی نهادها در دورههای قبلی برگزاری جشنواره ملی و استانی مشاعره علوی عنوان کرد: مشاعره علوی از بوشهر متولد و در این سالها در کشور تجلی یافت و این جشنواره، کار مقدسی است که کمک به تزریق شور و نشاط به جامعه و نسل جوان خواهد کرد.
یزاف ضمن تأکید بر بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای رسانهای و تبلیغی در برگزاری این جشنواره بر ضرورت شناسایی و حضور هدفمند مخاطبین اعم از مردم، دانشجویان و استادان در جشنواره به عنوان یک کارگاه آموزشی تأکید کرد.
انتهای پیام/