دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آنا بررسی می‌کند؛

چگونه می‌توانیم جلوی سرایت اضطراب خود به فرزندانمان را بگیریم؟

چگونه می‌توانیم جلوی سرایت اضطراب خود به فرزندانمان را بگیریم؟
آیا پدر یا مادر دلسوزی هستید و نگرانید که چگونه تجربۀ شما از قلدری و دیگر مشکلات اجتماعی ممکن است بر توانایی حمایت از فرزندانتان تأثیر بگذارد؟
کد خبر : 889781

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ شاید طبیعت درونگراو تجربیات گذشته شما باعث نگرانی در مورد دوستی‌های و قرار و مدارهای فرزندانتان شده است. شاید نگران این هستید که توصیه‌های شما به فرزندانتان متاثر از تجربیات منفی خودتان باشد و می‌ترسید که فرزندانتان با چالش‌های مشابهی روبرو شوند.

همۀ این‌ها می‌تواند مجموعه‌ای از احساسات متناقض ایجاد کند و آسودگی خاطر خودتان و خانواده‌تان را تحت تاثیر قرار دهد.

اگر تاثیر مسائل حل نشدۀ خود را بر تعاملات خود با فرزندان‌تان تشخیص داده‌اید و می‌خواهید بهترین پدر یا مادری باشید که می‌توانید، شاید بهترین راه مراجعه به یک روانکاو یا روانشناس باشد.

هر روانکاوی بی‌تردید خودآگاهی شما به این مسائل را می‌ستاید و شما را تشویق می‌کند برای کنترل احساسات خود به دنبال درمان باشید.

روانکاوان و روانشناسان بر این نکته تاکید می‌کنند که ما نباید مشکلات حل نشدۀ خود را به فرزندان‌مان تحمیل کنیم. اما همزمان می‌گویند طبیعی است که پدر و مادرها از تجربیات خودشان استفاده کنند.

به‌علاوه، روانشناسان اشاره می‌کنند که ممکن است ما تجربیات دوران کودکی خود را، با این باور که آنها نیز به اندازۀ ما در دوران کودکی‌مان احساس کمبود می‌کنند، به فرزندان خود فرافکنی کنیم. اما به احتمال زیاد فرزندان ما بسیار به ما اعتماد دارند و احساس پشتیبانی می‌کنند.

برای همین روانشناسان پیشنهاد می‌کنند که برخی محدودیت‌ها برای دوست‌یابی فرزندان خود را کنار بگذاریم و اجازه دهیم آزادانه با کودکان دیگر بازی و رقابت کنند. ما باید از درد و رنج تجربه‌های کودکی خود رها شویم و به فرزندان‌مان کمک کنیم تا در صورت مواجهه با مشکلات مشابه، توانایی حل آن را داشته باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب