امید به تغییر در اداره تجهیزات پزشکی/ درهای بسته به روی تولیدکننده باز خواهد شد؟
گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ نزدیک به یک ماه است سعید شاهمرای بر مسند ریاست اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت تکیه زده است، ولی با این وجود تغییری در این اداره دیده نشده است یا صدایی از تغییر و تحول به گوش نمیرسد.
شاهمرادی که سابقه دو دوره مدیرکل بودن اداره تجهیزات را در رزومه خود دارد، تا این لحظه ترجیح داده است با رسانهها کمترین مصاحبه را داشته باشد و معلوم نیست میخواهد این اداره را به شکل قبل مدیریت کند یا تغییراتی را شاهد خواهیم بود؛ البته بسیاری از ارباب رجوع به اداره تجهیزات که قبل از این از کارشکنی کارشناسان تجهیزات پزشکی گلایهمند بودند حالا از اینکه با تغییر مدیریت هم همه چیز به روال سابق مدیریت میشود و به قول خودشان درهای اداره تجهیزات به روی آنها بسته است ابراز ناراحتی میکنند.
هدف ما رشد تولید است
اسحاق عامری، معاون فنی اداره تجهیزات پزشکی به خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با سیاستهای کلی رئیس جدید اداره تجهیزات پزشکی گفت: سیاستهای کلی هر سال مقام معظم رهبری با تعیین شعار سال مشخص میکنند و امسال نیز مهار تورم و رشد تولید در برنامه کار ما قرار دارد؛ البته سالهای گذشته نیز در اداره کل تجهیزات پزشکی یکی از مهمترین و اساسیترین دغدغههای ما این بود که رشد تولید اتفاق بیفتد.
وی افزود: یک برنامهای برای رشد ۲۰ درصدی تولید گذاشته ایم که با حذف بوروکراسی و آییننامه رشد و تولید این مسیر را جلو رفته ایم؛ چراکه هدف ما همیشه رشد تولید بوده است.
معاون فنی اداره تجهیزات در رابطه با هدفهای رئیس جدید این اداره گفت: خوشبختانه همه ذینفعان و تولیدکنندگان حتی واردکنندگان سعید شاهمرادی را که بهتازگی سکان دار حوزه تجهیزات پزشکی شده را به عنوان یکی از حامیان تولید در کشور میشناسند و امیدی میان تولیدکنندگان به وجود آمده است.
وی در واکنش به این سوال که در دوره قبل، تولیدکننده، واردکننده و تأمین کننده تجهیزات پزشکی اعتقاد داشتند کارشکنی کارشناسان باعث میشود نتوانیم تولید کنیم. آیا با مدیریت جدید این مشکل حل خواهد شد گفت: اعتقاد دارم همه دوستانی که اینجا مدیر کل میشوند، زحمت کشیده اند و در واقع هر مدیر کل نقش زیادی ایفا کرده است؛ اما در دوره جدید تلاش خواهیم کرد که این مسیر هموارتر شود.
عامری در رابطه با تغییرات در سیاستهای مدیریتی نیز گفت: مهمترین دغدغه ما در حوزه تجهیزات پزشکی حذف ارز ترجیحی است. با توجه به اینکه اوایل سال میلادی هستیم باید برای سیاستهای تأمین کالا در سالهای آتی و مواردی از این دست اقداماتی انجام دهیم. اما در رابطه با تغییر مدیران و کارشناسان باید گفت، آنها ارزیابی خواهند شد و جایی که نیاز به ترمیم باشد، تغییرات اتفاق خواهد افتاد و در غیر این صورت خیر تغییری نخواهیم داشت.
انتظار تولیدکننده از شاهمرادی چیست؟
تولیدکنندگان که حالا پشت درهای بسته اداره تجهیزات منتظر تصمیمات رئیس جدید این اداره هستند فقط انتظار دارند موانع تولید از سر راه آنها برداشته شود. آنها از انحصاری کردن تولید تجهیزات پزشکی و ملزومات آزمایشگاهی توسط چند شرکت گلهمند هستند و انتظار دارند. شاهمرادی عرصه را فقط برای ابرشرکتها باز نگذارد تا اوضاع برای شرکتهای کوچکتر سختتر از گذشته شود و همه بتوانند در صنعت تولید فعال باشند.
انتهای پیام/